Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 3 vitamine cu rol esențial în controlul ejaculării: soluțiile pentru ejaculare precoce

3 vitamine cu rol esențial în controlul ejaculării: soluțiile pentru ejaculare precoce


Publicat în: 2022-07-19
Află care sunt cele 3 vitamine care te vor ajuta să-ți redobândești controlul ejaculării, pentru partide lungi și intense de plăcere maximă, fără coșmarul dezamăgirii prin ejaculare precoce.

Controlul ejaculării în mod natural poate fi o adevărată provocare. Și nu în zadar este recomandat un stil de viață cât mai sănătos de către majoritatea specialiștilor. Atât activitatea fizică regulată, cât și o alimentație cât mai bogată în vitamine și minerale, îți vor fi aliați de neprețuit în încercarea de a combate situațiile de ejaculare precoce. Iar dacă până acum nu credeai toate aceste lucruri, fii gata să descoperi ce spun studiile.

Cercetări recente au studiat efectele diverselor substanțe asupra ejaculării premature. Și au descoperit că există vitamine cu un potențial excelent de a-ți reda controlul ejaculării. După cum bine știi, vitaminele le asimilezi în primul rând din alimentație, iar în al doilea rând cu ajutorul suplimentelor. Iată, deci, care sunt trei dintre cele mai studiate și eficiente vitamine pentru ejaculare precoce.

1. Zinc contra ejaculare precoce

Conform unui studiu din 2016, zincul reprezintă un ingredient important în tratamentele pentru ejaculare precoce. Mai exact, administrarea de suplimente care conțin zinc unui grup de persoane care prezintă această afecțiune a avut ca rezultat întârzierea și controlul ejaculării. Mai mult decât atât, zincul crește semnificativ volumul și calitatea spermei, astfel având un potențial ridicat de a îmbunătăți funcția reproductivă masculină. Dacă vrei, așadar, o propulsie în propria virilitate, o erecție mai potentă și mai îndelungată, și un control mai bun al ejaculării, atunci zincul îți poate fi un aliat de încredere!

2. Magneziu

O cercetare chiar și mai recentă decât cea care studia zincul, și anume un studiu din 2019, demonstrează că unul dintre aspectele care contribuie la ejaculare precoce îl reprezintă un nivel scăzut de magneziu în organism. Bărbaților, care nu consumă suficiente alimente bogate în magneziu, li se recomandă administrarea de suplimente pe bază de Mg, care poate ajuta la redobândirea controlului.

Cum funcționează? Ei bine, un nivel scăzut de magneziu conduce la valori ridicate ale tromboxanului și ale ionilor de calciu intracelulari, precum și la un nivel scăzut de oxid nitric. Toate acestea vor conduce, în final, la vasoconstricția care poate cauza orgasme și ejaculare precoce. Dacă îți dorești o erecție îndelungată pe care să o controlezi perfect până în momentul ejaculării, acordă atenție aportului de magneziu din dieta ta.

3. Vitamina B pentru controlul ejaculării

Nu în ultimul rând, vitamina B și mai exact vitamina B12 constituie un important factor în sinteza serotoninei, care joacă un rol cheie atât pe plan psihologic, cât și pe plan neuronal și fizic, în procesul de ejaculare. Pacienții cu deficiență de vitamina B12 prezintă un risc mult mai mare de ejaculare precoce. În timp ce la polul opus se află persoanele cu un nivel optim de vitamina B12, pentru care calitatea spermei și controlul ejaculării sunt în parametrii ideali.

EjaControl îți redă controlul ejaculării pentru partide intense și îndelungate

Dacă te-ai săturat să te bucuri de sex doar câteva secunde pe partidă, în lipsa totală a controlului, și să te confrunți cu ejaculare precoce de fiecare dată, EjaControl este soluția perfectă. Aceasta conține o cantitate semnificativă de vitamina B, aducându-ți toate beneficiile sale pentru redobândirea potenței și virilității. Echilibrând nivelul de serotonină cu semințe de Griffonia, extract de fruct Cistanche și extract de Passiflora, EjaControl a fost creat special pentru bărbații care au nevoie de ajutor împotriva impotenței și ejaculării premature. Complexul activ de vitamine și minerale a fost testat în laboratoare moderne pentru a-ți garanta controlul ejaculării.

Ești gata să preiei din nou frâiele vieții tale sexuale și controlul erecției până la ejaculare? Atunci uită de dezamăgirea partidelor prea scurte și înnebunește-ți partenera cu orgasme multiple datorită unei erecții controlate și unei ejaculări întârziate, după doar câteva capsule de EjaControl!