Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Secretul partidelor de sex incendiare în vacanță. Erecție fermă sub controlul tău absolut

Secretul partidelor de sex incendiare în vacanță. Erecție fermă sub controlul tău absolut


Publicat în: 2022-07-25
Află cum să ai controlul absolut în dormitor și o erecție fermă. Ca să vă bucurați împreună de o vacanță de vis, cu adevărat exotică, având cele mai pasionale și intense orgasme.

Este sezonul vacanțelor, și orice bărbat își dorește să se întoarcă nu doar odihnit, ci și satisfăcut, dintr-o escapadă. Însă pe cât de bine sună sexul în vacanță, într-o locație de vis și departe de probleme, pe atât de inhibat poți să devii. Altă cameră, alt pat, alte împrejurări și așteptări la un nou nivel în ceea ce privește calitatea interacțiunii intime. Toate acestea îți pot crește nivelul de anxietate, ducând la o erecție slabă și performanțe sexuale sub așteptări drept rezultat.

Dar astfel de situații nu trebuie să îți compromită distracția și planurile. Momentele pasionale sunt un instrument excelent prin care să întărești legătura cu partenera, să vă conectați mai bine și să vă apropiați în cel mai adevărat sens al cuvântului. Poate chiar să explorați noi tehnici și fantezii în cadrul relaxat al unei vacanțe. Iată, deci, secretul pentru o erecție fermă prin care să te asiguri că vă bucurați de sex incendiar și sălbatic, așa cum vă doriți amândoi.

1. Uită de grija zgomotului

Una dintre principalele surse ale inhibării sexuale în vacanțe o reprezintă grija. Grija de a nu fi auzit de alți oameni cazați în aceeași locație, de a nu face zgomot în camera de hotel și așa mai departe. Ei bine, uită de astfel de griji.

Oamenii merg în vacanțe pentru a se simți bine, pentru a se deconecta de la viața cotidiană și de multe ori pentru a se reconecta cu partenera. Sexul joacă un rol important în acest sens, iar personalul unităților de cazare, fie acestea hoteluri, pensiuni sau cabane, cunoaște foarte bine acest lucru. Nu doar că sunt obișnuiți cu astfel de situații, ci mai mult, unele hoteluri asigură la cerere o atmosferă romantică în cameră. Ceea ce înseamnă că problema sunetelor de plăcere ale iubitei în timpul partidei ar trebui să fie ultima ta preocupare. Focusează-te doar pe intensitatea clipelor pasionale.

În orice caz, dacă pur și simplu nu poți fi confortabil în aceste condiții, ia în considerare închirierea unui apartament în regim hotelier. Dacă locația îți permite, există multe opțiuni de apartamente la ultimul etaj, ceea ce înseamnă un nivel maxim de intimitate și o vedere panoramică excelentă asupra orașului.

2. Nu te feri de afrodisiacele exotice naturale

Cu excepția cazurilor în care știi că ai o sensibilitate ridicată la noi alimente, nu ezita să încerci fructe sau ceaiuri exotice, cunoscute pentru arome dulci și efecte afrodisiace. Ananasul, căpșunile, rodiile sunt apreciate pentru proprietățile excelente prin care asigură un nivel ridicat de energie, o stare generală de bine, dar și un apetit sexual crescut. Cu cât dorințele și poftele sexuale sunt mai mari, cresc și șansele la o erecție fermă și partide de sex incendiare.

3. Fii responsabil în consumul de băuturi alcoolice

Pina Colada, Cuba Libre și alte cocktail-uri aromate sunt alegeri frecvente și savuroase pentru a te răcori în vacanțele de vară. Și în timp ce alcoolul poate fi un aliat bun în intensificarea atingerilor electrizante, se poate transforma foarte ușor în inamicul nr. 1 pentru o erecție fermă. Bucură-te de băuturile alcoolice, dar fă-o responsabil, limitând consumul la 1-2 pahare.

Vrei doar o accentuare a senzațiilor plăcute și a euforiei amețitoare a orgasmelor, astfel încât singura beție pe care o explorezi să fie cea a plăcerii. Nu o beție care să se lase cu dureri de cap, migrene sau, mai rău, pierderea amintirii unei nopți de sex sălbatic.

4. UP te salvează oricând și oriunde

Marele secret pentru o erecție fermă ca să te bucuri la maximum de sex în vacanță: UP! Acest supliment natural îmbină efectele celor mai bune plante afrodisiace și proprietățile lor eficiente pentru o erecție puternică și îndelungată, astfel încât nimic să nu te împiedice de la a o face să-ți geamă numele de plăcere.

Mai mult decât atât, ingrediente premium ca panax ginseng și scorțișoara îți intensifică apetitul sexual. Astfel, îți fac fiecare orgasm mai intens și întârzie ejacularea pentru o erecție fermă până la satisfacția completă. UP este aliatul bărbaților potenți, care îți promite o vacanță cu cele mai fermecătoare partide de dragoste.