Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Scorțișoara pentru erecție fermă. Top 5 efecte pentru o viață sexuală la următorul nivel

Scorțișoara pentru erecție fermă. Top 5 efecte pentru o viață sexuală la următorul nivel


Publicat în: 2022-08-01
Află cum poți face din scorțișoară un aliat de încredere pentru a avea mereu o erecție fermă și energie să-i zgudui lumea din temelii cu cele mai intense orgasme. Citește despre numeroasele sale beneficii pentru o viață sexuală îmbunătățită!

Dincolo de gustul intens aromat și mirosul specific, scorțișoara este definiția perfectă a conceptului de “esențe tari în sticluțe mici”. Alături de numeroasele sale beneficii asupra organismului, efectele asupra insulinei, diabetului și energiei, scorțișoara a fost atent studiată și apreciată pentru impactul său excelent asupra apetitului sexual, abilității de a obține o erecție fermă și calității vieții sexuale.

Mai exact, cercetările au descoperit că pe lângă beneficiile pentru sănătatea generală, scorțișoara prezintă foarte multe proprietăți care pot contribui la o viață sexuală îmbunătățită. Mai mult, s-a demonstrat că aceasta contribuie și la generarea unei erecții tari și îndelungate pe tot parcursul actului sexual, până la cele mai explozive clipe de climax. Iată mai jos care sunt cinci dintre cele mai studiate efecte ale scorțișoarei asupra virilității sexuale la bărbați în cele mai recente și apreciate cercetări.

1. Creșterea nivelului de testosteron

Testosteronul este hormonul masculin principal. Ceea ce înseamnă că rolul său este extrem de important pentru virilitatea unui bărbat și pentru o viață sexuală cât mai sănătoasă și împlinită.

Un studiu publicat în 2015 în Biblioteca Națională de Medicină SUA confirmă contribuția scorțișoarei la o creștere semnificativă a nivelului de testosteron, lucru care se reflectă în mai multă energie masculină, precum și o calitate mărită a funcțiilor sexuale și a proprietăților spermei.

2. Mărirea apetitului sexual

Fiind unul dintre cele mai puternice și eficiente afrodisiace naturale, scorțișoara este cunoscută pentru beneficiile sale asupra libidoului. Un apetit sexual crescut și o stare de excitație accentuată se numără printre numeroasele efecte pozitive ale consumului de scorțișoară.

3. Îmbunătățirea calității spermei

Scorțișoara este deseori folosită în tratamente de infertilitate, întocmai datorită influenței benefice asupra producției de spermă. Conform specialiștilor care au cercetat îndeaproape efectele consumului de scorțișoară, s-a înregistrat o importantă creștere în calitatea a multipli parametri ai spermei, precum viabilitate și mobilitate.

4. Micșorarea timpului de recuperare și îmbunătățirea forței musculare

Tot datorită efectului benefic asupra nivelului de testosteron și poftă sexuală, scorțișoara are potențialul de a îmbunătăți forța musculară, anduranța, energia și timpul de recuperare dintre orgasme. Acest lucru se traduce într-o abilitate mai bună de a menține o erecție fermă timp îndelungat și de a-i oferi orgasm după orgasm cu timp minim de recuperare între partidele de amor.

5. Creșterea abilității de a obține și menține o erecție fermă la bărbați

Încă din cele mai vechi timpuri, scorțișoara este folosită ca afrodisiac pentru un nivel crescut de potență. Oamenii obișnuiau să ardă bețe de scorțișoară în timpul nopților de intimitate, mai ales pentru beneficiile asupra funcțiilor erectile.

Contribuind la o viață sexuală îmbunătățită de mii de ani, este ingredientul perfect pentru a obține și a menține o erecție fermă, până la explozia satisfăcătoare a unor orgasme puternice. Tocmai de aceea, este una dintre cele mai bune opțiuni de afrodisiac pe bază de plante naturale.

UP – toate beneficiile scorțișoarei într-o singură capsulă

Dacă vrei să te bucuri de uriașul impact pozitiv al scorțișoarei pentru o viață sexuală îmbunătățită, atunci trebuie să încerci UP. Fiecare dintre efectele explicate mai sus sunt disponibile în acest supliment natural, care îmbină toate beneficiile scorțișoarei cu cele ale altor ingrediente naturale pentru plăcere și orgasme intensificate, precum Panax ginseng sau Rehmannia glutinosa.

Folosind această combinație atent selecționată de plante naturale, UP este alegerea perfectă pentru a-ți atinge adevăratul potențial sexual, cu o erecție fermă, poftă sexuală crescută și virilitate mărită. În doar 30 de minute de la prima capsulă, te vei bucura de cele mai intense momente intime alături de partenera ta, sângele fiindu-ți pompat cu intensitate și forță masculină către erecția tare până la final!