Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Drumul către o potență îmbunătățită. Cum să ai o erecție tare?

Drumul către o potență îmbunătățită. Cum să ai o erecție tare?


Publicat în: 2022-08-03
Atunci când vorbim despre o relație intimă dintre două persoane, mintea umană are puterea de a dezgropa adevărate imagini pătimașe, imagini ce cresc nivelul endorfinelor din corp (hormonul fericirii). Prin intermediul sexului, cuplul se unește, fizic și emoțional, formând un tot unitar. Dar ce se întâmplă atunci când sexul masculin se lovește de un zid, un zid ce le blochează ascensiunea? Iar aici ne referim, mai precis, la problemele ce țin de potența masculină, dar și de erecție. Căci cu toții ne dorim un sex de calitate și plin de plăcere.

Problemele de potență, adevărate, așa cum sunt ele

Este dovedit faptul că mulți bărbați se confruntă cu probleme pe care le consideră a fi stânjenitoare, precum cele ce țin de erecție sau de performanțele acestora în pat. Factorii ce influențează activitatea sexuală sunt de mai multe tipuri, printre care putem să-i enumerăm pe cei fizici, psihici sau chiar emoționali.

Spre exemplu, în urma mai multor studii, s-a constatat cu stupoare faptul că, stresul este principala cauză ce influențează activitatea sexuală a ambelor genuri. Indiferent de vârstă, datorită stresului copleșitor, pot să apară disfuncții erectile ce influențează negativ sănătatea unui individ. Pentru a avea o erecție tare, dar și pentru o potență îmbunătățită, este necesar ca factorii ce provoacă stresul să fie înlăturați, treptat și cu atenție.

Alți factori ce influențează performanța sexuală masculină se învârt în jurul obiceiurilor nocive, ce nu doar au un impact asupra sexului, dar și asupra sănătății fizice a individului. Fumatul, dependența de substanțe ilegale, consumul accentuat de alcool, excesul de fast-food sau sedentarismul influențează negativ organismul uman. Un bun exemplu este nicotina din țigări, ce contractă vasele sanguine, fapt ce duce la imposibilitatea de a dezvolta și menține o erecție, dar afectează și calitatea lichidului seminal.

Atunci când iei decizia de a-ți îmbunătăți viața, fă o listă cu obiceiurile pe care le consideri ca fiind nocive și interesează-te alături de cineva specializat despre cum poți să combați nu numai problemele ce țin de menținerea unei erecții tari, dar și despre potență. De asemenea, bărbații ce suferă de diabet, diverse probleme cardiovasculare, ce iau medicație antidepresivă sau au hipogonadism sunt mai predispuși în a avea probleme la capitolul performanțelor în pat.

O potență îmbunătățită, deslușește misterul

Atunci când menționăm termenul de ”potență” la ce ne referim, mai exact? Aceasta însumează, pe scurt, performanța de a obține și menține o erecție, cu finalizarea orgasmului. Un subiect sensibil pentru majoritatea bărbaților, pe care mulți evită să îl deschidă sau să îl abordeze mai profund. De aceea, pentru un sex de calitate este necesar înlăturarea tuturor factorilor negativi, dar și respectarea unei medicamentații, în cazul în care aceasta este prescrisă de medicul specialist.

Un prim pas pentru a excela în pat este să recunoști că există o anumită problemă, ca mai apoi să o conștientizezi. Există o sumedenie de remedii naturiste prin care bărbații își pot perfecționa performanțele sexuale, obținând o erecție tare și o potență îmbunătățită. Spre exemplu, cardamomul, șofranul sau chiar busuiocul oferă rezultate pozitive, alături de consumul de legume precum țelină, pătrunjel sau chiar pește.

De asemenea, fanteziile sexuale și masturbarea ajută la îmbunătățirea controlului și la obținerea unei erecții, alături de menținerea acesteia, prin îmbunătățirea fluxului sanguin.

Este bine de evitat excesul de zahăr și de fast-food pentru a preveni disfuncțiile erectile și eșecul dintre așternuturi.

Sex Power, secretul pentru un sex de calitate

Satisfacția și plăcerea se îmbină armonios în dormitor atunci când excelezi la capitolul performanțelor sexuale. Datorită acestui fapt, acestei dorințe de a oferi ce este mai bun, capsulele de la Sex Power și-au făcut simțită prezența. Acestea stimulează erecția, precum și pofta sexuală, dorința aprinsă de a domina în dormitor. Cu Sex Power ai parte de o recuperare pozitivă între partide, controlând cu precizie momentul ejaculării, ejaculare ce va fi consistentă și calitativă.

Prin administrarea capsulei, se va constata o creștere semnificativă a poftei carnale, dar și formarea unei erecții ce se va menține un timp îndelungat, cu un penis ferm, de dimensiuni satisfăcătoare. Astfel, cu Sex Power te bucuri din plin de performanțele pe care le poți oferi, de orgasmele intense, dar și de capacitatea de a experimenta partide ce îți vor oferi o sensibilitate aparte.