Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Prostată mărită după 40 de ani? Revino la flux urinar sănătos și viață sexuală împlinită

Prostată mărită după 40 de ani? Revino la flux urinar sănătos și viață sexuală împlinită


Publicat în: 2022-08-04
Pentru majoritatea pacienților, o prostată mărită poate fi ameliorată, tratată și vindecată rapid. Iar datorită medicinei moderne, se poate redobândi un flux urinar sănătos chiar și numai prin medicamentație. Fără intervenții chirurgicale și fără disconfort.

Nu trebuie să te simți amenințat de o prostată mărită. Nu este canceroasă și nici nu este un mare pericol la adresa sănătății. Într-adevăr, este neplăcut și inconfortabil, afectându-ți sănătatea tractului urinar și calitatea vieții sexuale. Dar medicina modernă și cercetările în domeniu fac posibilă revenirea la o viață normală în cele mai simple și non-invazive moduri.

Deși este mai frecventă la bărbați după 50 de ani, nu este neașteptat să te confrunți cu o prostată mărită chiar și după vârsta de 40. Din fericire, nu este nevoie să îți compromiți viața și partidele de amor cu partenera. Iată ce trebuie să știi despre o prostată mărită și ce soluții ai la dispoziție pentru o viață sexuală împlinită!

Care sunt cauzele ce conduc la prostată mărită?

Nu sunt cunoscuți toți factori și cauzele exacte care conduc la mărirea prostatei. Însă cercetările au găsit o legătură cu schimbările hormonale prin care un bărbat trece odată cu înaintarea în vârstă. Tocmai din acest motiv, nu trebuie să te simți amenințat atunci când te confrunți cu această afecțiune. Echilibrul hormonal se schimbă după 40-50 de ani în organismul unui bărbat, iar asta poate conduce la creșterea prostatei.

Nu ignora o prostată mărită!

Cu toate că este comună, nu trebuie neglijată sau ignorată. Asta pentru că afectează funcționarea tractului urinar. În cazul în care este netratată, o prostată mărită poate conduce la imposibilitatea totală de a urina. Ceea ce poate cauza ulterior afecțiuni ale vezicii urinare, infecții ale tractului urinar și probleme la nivelul rinichilor.

Cum și de ce este afectată viața sexuală?

În principal, mărirea prostatei are ca simptome predominante dificultatea de a urina, nevoia frecventă de urinare inclusiv pe timpul nopții, incontinență și un flux urinar slab. Însă pe lângă aceste manifestări neplăcute, efectele negative sunt resimțite și la nivelul intimității, atunci când vrei să petreci o noapte de dragoste cu partenera.

Oboseala este primul factor care te afectează. Cu nevoia frecventă de urinare în timpul nopții și simptomele constante legate de tractul urinar, se acumulează foarte multă oboseală. În lipsa odihnei, performanțele sexuale scad drastic, la fel ca nivelul de energie și puterea de concentrare pe dorințele sexuale și pe atingerea orgasmului.

Mai mult decât atât, o prostată mărită poate conduce la disfuncții erectile. Și mai exact, la incapacitatea de a obține și menține o erecție fermă suficient timp pentru satisfacția sexuală. Acestora li se alătură și un apetit sexual scăzut, și o satisfacție sexuală la fel de redusă. Astfel încât tratarea cât mai rapidă și eficientă pentru revenirea la un flux urinar sănătos este esențială pentru o viață sexuală fericită.

ProstaMax – conceput pentru sănătatea prostatei

Soluția ideală pentru a reveni la experiențe sexuale cu plăcere intensă este ProstaMax, un tratament natural super eficient pentru problemele prostatei. Compușii activi din aceste capsule contribuie la redobândirea unui flux urinar sănătos care funcționează corect, scăzând presiunea din vezica urinară. De asemenea, ProstaMax scade frecvența nevoilor de urinare nocturnă, devenind aliatul perfect al bărbaților în eforturile de a redobândi sănătatea prostatei.