Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cât timp vor femeile sex să ajungă la orgasm? Secretul unei partide de sex îndelungate

Cât timp vor femeile sex să ajungă la orgasm? Secretul unei partide de sex îndelungate


Publicat în: 2022-08-05

Dacă te îngrijorează durata actului sexual și te întrebi dacă îi oferi destul timp și plăcere iubitei pentru a ajunge la orgasm, urmează să afli acum toate răspunsurile. Iată ce să faci pentru partide de sex îndelungate și de succes. Sexul este complex, iar plăcerea femeilor este la fel de complexă. Însă dincolo de toate detaliile, trucurile sau tehnicile care o pot face să-și dea drumul mai rapid sau mai intens, două lucruri sunt esențiale pentru orgasmul feminin. Plăcerea și timpul.

Pe de o parte, este important să-i oferi plăcere. Atingeri plăcute, mișcări senzuale, unghiuri de penetrare potrivite, senzații electrizante. Să-i exciți atât trupul, cât și mintea, pentru ca tot corpul să fie sensibil la atingerile și vocea ta, și fiecare mișcare să îi trezească simțurile cu plăcere intensă. Pe de altă parte, la fel de important este să-i acorzi suficient timp. Să menții plăcerea constantă, timp suficient de îndelungat încât să finalizeze cu o explozie de scântei ale plăcerii.

Dar care este acest timp ideal? Ce vor femeile și de cât timp este nevoie ca să ajungă la orgasm alături de tine? Află toate secretele unei partide de sex îndelungate!

1. Cât timp ar trebui să reziști pentru o partidă de sex ideală?

Conform medicilor, o partidă cuprinsă între 3-7 minute este în regulă, în timp ce una care depășește 10-13 minute devine prea lungă și agonisitoare, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Între 7 și 13 minute este, conform studiilor, timpul ideal pentru ca ambii parteneri să se bucure de satisfacție maximă și plăcere senzuală pentru orgasme intense.

Lucru pe care îl confirmă și femeile în diverse sondaje, și anume că timpul ideal de sex exclusiv prin penetrare este de aproximativ 10 minute, plus 10-15 minute de preludiu care să amplifice excitația și dorința sexuală pentru plăcerea ce urmează.

Așadar, dacă partidele tale durează în medie între 5 și 15 minute, nu este cazul să te îngrijorezi. Dacă, în schimb, nu reziști peste 3 minute, este momentul să-ți pui semne de întrebare cu privire la potențiale disfuncții erectile. În această situație, ar fi o idee bună să încerci un tratament pentru ejacularea precoce. Pentru că ejacularea prematură vă afectează viața sexuală și plăcerea atât ție, cât și partenerei.

2. Ce vor femeile? Secretele ca să ajungă la orgasm garantat

Revenind la cele două elemente esențiale pentru ca femeile să ajungă la orgasm, am stabilit aspectul legat de timp. Dar cum rămâne cu plăcerea? De ce au nevoie femeile pentru a le accentua plăcerea și pentru a se pierde complet sub atingerile și controlul tău, pentru a ajunge la climax? Iată câteva tehnici și trucuri pe care femeile le adoră în dormitor și care o vor conduce garantat la un orgasm puternic:

- Unghiul de penetrare: contează foarte mult pentru impactul mișcărilor tale, și pentru nivelul de plăcere pe care îl creezi. Câteva trucuri în acest sens sunt folosirea unei perne sub trupul ei pentru a-i ridica bazinul și pentru penetrare mai intensă atunci când ești deasupra, sau să-ți ridici un genunchi pentru penetrare mai adâncă din spate.
- Fii vocal: în general, bărbații nu sunt la fel de vocali ca femeile – poate tocmai de aceea, ele se simt deseori atrase de sunetele de plăcere ale unui bărbat. Fie acestea gâfâieli, respirație sacadată sau gemete răgușite.
- Ritmul potrivit și constant e cea mai puternică armă: este aspectul de care o femeie se plânge cel mai des și motivul principal pentru care foarte multe nu pot ajunge la orgasm. Și anume lipsa unui ritm constant, sau alegerea unui ritm nepotrivit. Soluția este să o asculți. Mai adânc nu înseamnă mai repede. Mai repede nu înseamnă mai adânc. Dacă îți cere să nu te oprești, nu înseamnă că își dorește să schimbi ritmul – din contră, asta poate fi cea mai proastă alegere care o va deconcentra de la drumul către orgasm. Ascultă-i dorințele, și odată ce găsești un ritm care o face să se piardă în plăcere și să devină din ce în ce mai înfierbântată, menține exact acel ritm. Este cea mai sigură metodă prin care îi oferi un orgasm intens.

3. Prematrol – cheia pentru partide de sex îndelungate

În ciuda trucurilor pe care le folosești, uneori pur și simplu nu îți poți controla erecția. Poate întocmai ritmul folosit îți oferă atât de multă plăcere, încât nu-ți poți întârzia orgasmul și sfârșești prin ejaculare prematură, dezamăgindu-ți atât propriile așteptări, cât și partenera. În acest caz, Prematrol este cel mai bun tratament pentru ejaculare precoce.

Prematrol îmbină efectele benefice Passiflora cu cele ale palmierului pitic, panax ginseng, lăptișorului de matcă și altor ingrediente premium pentru partide de sex îndelungate. Crescându-ți nivelul de testosteron și oferindu-ți o excitare perfect controlată, acesta îți asigură atât o erecție fermă și ejaculare întârziată pentru sex incendiar, cât și încrederea în propriile forțe pentru a o conduce la orgasme memorabile.

Erecțiile tari și orgasmele puternice cu ejaculare controlată exact atunci când îți dorești sunt garantate cu Prematrol – încearcă această combinație și testează produsul din laboratoarele moderne elvețiene care a salvat viețile sexuale pentru milioane de bărbați din întreaga lume!