Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed De la orgasm slab la plăcere explozivă. Cum schimbi dinamica în dormitor?

De la orgasm slab la plăcere explozivă. Cum schimbi dinamica în dormitor?


Publicat în: 2022-08-08
De la orgasm slab până la plăcere extremă sunt doar câțiva pași, atunci când știi să apeși butoanele potrivite. Cum să devii stăpânul propriei plăceri și să preiei controlul dinamicii în dormitor?

În mijlocul acțiunii, când pulsul vă este ridicat și respirația din ce în ce mai sacadată, mintea umană tinde să se focuseze direct pe destinație. Și anume, pe orgasm. În goana către acest climax suprem, este o mare posibilitate să uiți să te focusezi pe ceea ce contează în egală măsură. Și anume să vă bucurați împreună de senzațiile de plăcere explozivă, de atingerile fierbinți și mișcările plăcute de pe tot parcursul partidei. Pentru că nu doar orgasmul trebuie să fie plăcut, ci și plăcerea în sine care vă conduce la marele O.

Iar acest lucru poate deveni din ce în ce mai frustrant, cu atât mai mult cu cât uiți să te bucuri de plăcerea penetrării. Goana tot mai intensă și mai puternică după orgasm, paradoxal, te îndepărtează din ce în ce mai mult de el. În final, vă conduce pe amândoi la un orgasm slab și nesatisfăcător.

Dacă vrei să ieși din acest cerc vicios, puterea este în mâinile tale. Iată câteva trucuri care te ajută să schimbi dinamica în dormitor și să preiei din nou controlul plăcerii cu satisfacție mărită. Află cum atingi punctul de maximă potență pentru erecția ta, ca să atingeți împreună orgasme extreme care decurg natural din plăcerea intensă din întreaga partidă sexuală.

1. Atmosferă, dorință sexuală și excitație

Clipele de plăcere explozivă din timpul unui orgasm se construiesc solid atunci când toate aceste trei elemente sunt combinate și se amplifică reciproc. Atmosfera, dorința sexuală și excitația.

Cu cât atmosfera este mai relaxantă, pofta sexuală este mai crescută, iar excitația mai puternică, cu atât și cheful de sex și performanțele tale în dormitor vor depăși noi standarde. Asigură-te, așadar, că toate aceste aspecte sunt luate în considerare și amplificate. Fie în mod natural de fanteziile voastre, fie cu ajutorul afrodisiacelor, pentru o experiență sexuală cât mai plăcută.

2. Inel sau alte jucării

Un orgasm slab poate fi rezultatul unei partide prea scurte. Sau prea puțin savurată. În acest caz, introducerea jucăriilor sexuale poate fi o idee bună. Sigur, acestea sunt deseori promovate pentru a intensifica orgasmul femeilor, însă la fel de bine se aplică și pentru bărbați.

Un inel pentru penis, spre exemplu, te poate ajuta să-ți controlezi mai bine erecția și să prelungești partida de sex, întârziind ejacularea. Aplicând presiune la baza erecției și astfel cauzând vasoconstricția, te poate ajuta să rămâi tare pentru mai mult timp, și în același timp cu o sensibilitate crescută la atingere. Ca să te bucuri mai mult de plăcere explozivă, cu fiecare mișcare.

3. Ritmul respirației contează

Specialiștii îți recomandă nu doar să respiri, ci să respiri în mod creativ, astfel încât să-ți amplifici plăcerea. Deoarece aerul inspirat conduce oxigenul către celulele și glandele întregului corp, devine unul din ingredientele cheie pentru eliberarea hormonilor și senzațiilor de plăcere în timpul sexului.

Așadar, încearcă nu doar să respiri, ci să te joci la propriu cu respirația, în timp ce sunteți excitați. Gâfâielile și respirația sacadată în timpul penetrării au rolul de a vă intensifica plăcerea și de a vă menține la acel nivel ridicat de excitație și dorință sexuală. În timp ce inspirațiile lungi și controlate au rolul de a vă relaxa, încetinind ritmul excitației și oferindu-vă timp amândurora să savurați cu mai multă sensibilitate fiecare atingere.

4. Erecția fermă cu UP este cheia pentru trecerea de la orgasm slab la plăcere explozivă

Să nu uităm, însă, că dincolo de toate celelalte aspecte discutate, un orgasm slab este cel mai adesea rezultatul unei erecții slabe și al lipsei de energie în timpul performanțelor sexuale. Dar și în acest caz, ai la îndemână cea mai simplă și accesibilă soluție salvatoare: UP. Acționează în doar 30 de minute după o singură capsulă, pompându-ți erecția fermă la dimensiuni maxime, cu un libido crescut și energie pe tot parcursul actului sexual.

Mai mult decât atât, UP este un supliment natural care îmbină beneficiile unor extracte din plante premium pentru sex fantastic. Iar rezultatul este o erecție mai rapidă, potență crescută, plăcere explozivă intensificată cu fiecare atingere și ejaculare întârziată până la un orgasm zguduitor. Soluția garantată ca să schimbi dinamica în dormitor, de la orgasm slab către noi dimensiuni ale euforiei.