Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Luptă eficient împotriva durerilor de articulații

Luptă eficient împotriva durerilor de articulații


Publicat în: 2022-08-09
De-a lungul anilor, datorită traiului zilnic, a mediului în care muncim, dar și a alimentației de care avem parte, durerile reumatice sau durerile de articulații și-au făcut și mai simțită prezența. Fie că este doar un zumzet ușor și sâcâitor sau un junghi profund, este bine să nu se treacă cu vederea orice simptom apărut.

Care sunt cauzele durerilor articulare?

Există două tipuri de durere de articulații:
-durerea mecanică, ce apare atunci când se exercită o presiune asupra unei articulații în urma unui efort fizic intens, fiind însoțită de un moment scurt de rigiditate a regiunii respective. La repaus, acest tip de durere se diminuează, cedează.
-durere articulară cu caracter inflamator, ce poate să apară în două momente ale zilei, seara sau dimineața. Acest tip de durere se ameliorează prin exerciții fizice, dar perioada de rigiditate ce apare este mult mai lungă, mai intensă.

În principal, cele mai întâlnite dureri de articulații, cu iradiere sau fără, sunt în regiuni precum coloana vertebrală, gleznă, genunchi, cot, pumn sau articulațiile piciorului și mâinilor. Este bine de atenționat faptul că, atunci când se evită sau amână tratarea unei dureri articulare, se poate ajunge în stadiu grav, prin apariția deformărilor, tumefiere sau chiar prezența eritemelor.

Durerile articulare, o problemă mai serioasă decât pare

Poliartrita reumatoidă sau artroză sunt una din nenumăratele cauze ce pot afecta sever articulațiile, agravându-se odată cu înaintarea în vârstă. De asemenea, exercițiile fizice excesive, traumele din urma accidentărilor, infecții sau modificări ale climei, precum temperatură, își pot pune amprenta asupra lor, într-un mod negativ. Deoarece majoritatea artritelor apar la persoanele 40+, este indicat efectuarea unui control de rutină.

Tratamentul durerilor articulare

Ibuprofen, Voltaren sau Diclofenac sunt unele dintre multele tratamente ce sunt administrate persoanelor ce suferă de astfel de dureri. De asemenea, analgezicele sunt indicate, sub atentă supraveghere. Terapia locală este și ea o modalitate prin care se ameliorează durerile articulare, dar este bine de menționat riscul efectelor adverse în majoritatea cazurilor. Orice tratament trebuie administrat imediat după un control de rutină sau o simplă vizită la medicul specialist

BioBelt, centura magnetică salvatoare

Cu teama efectelor adverse, a reacțiilor neplăcute, BioBelt este o centură biomagnetică ce te va ajuta să scapi de durerile chinuitoare în doar câteva zile. Datorită tehnologiei moderne, această centură combină beneficiile pe care magneții multipolarizați le oferă, împreună cu efectele de detoxifiere și termice ale lânii. Prezența acestui element este una vitală, datorită faptului că durerile bolnavilor reumatici sunt puternic influențate de schimbările meteorologice. Căldura stabilizată produsă de lână ameliorează în mare parte problemele cauzate de reumatism.

Centura magnetică BioBelt este ideală în cazul durerilor de spate, a durerilor musculare, menstruale, nevrită, dureri de dinți, bronșită, inflamarea mușchilor sau chiar probleme ale vezicii biliare. Este bine de menționat inexistența efectelor adverse, fapt ce face din centura magnetică BioBelt un aliat de deznădejde în lupta contra durerilor reumatice. Astfel, durerile reumatice, de mâini, de încheieturi sau de spate vor dispărea odată cu utilizarea acestei centuri, iar tu te vei bucura în pace de activitățile zilnice preferate sau de sporturile pe care le îndrăgești.