Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Știința revine la ritualuri antice pentru disfuncție erectilă. Shaziga contra erecție slabă

Știința revine la ritualuri antice pentru disfuncție erectilă. Shaziga contra erecție slabă


Publicat în: 2022-08-10
Problemele de disfuncție erectilă au preocupat medicii încă din cele mai vechi timpuri. Iată că știința modernă revine astăzi asupra ritualurilor antice pentru erecție slabă, aducând cunoștințele străvechi pentru a dezvălui adevăratele plăceri sexuale.

Raportul sexual era adus la rang de artă încă din Antichitate, iar impotența a fost menționată încă de la începuturile umanității, în cele mai vechi scrieri. Acestea erau asociate clar și frecvent cu vrăjitoria și magia – o spun studii din 2022. Astăzi, în căutarea celor mai eficiente soluții pentru o viață sexuală împlinită, se pare că medicina și atenția cercetătorilor se întoarce în timpurile străvechi.

Încă din perioada Imperiului Akkadian care a urmat primelor civilizații sumeriene, se regăsesc mențiuni despre disfuncțiile sexuale pe tăblițe cu scriere cuneiformă. Descoperă care erau secretele civilizațiilor antice pentru problemele de disfuncție erectilă, dar și cum conservă medicina modernă înțelepciunea anticilor pentru cele mai puternice remedii care te scapă de o erecție slabă.

1. Ritualurile Shaziga

Așa cum se remarcă dintr-un studiu publicat în Mai 2022 în Jurnalul Asociaței Americane de Urologie, ritualurile Shaziga sau SA.ZI.GA au reprezentat o importantă practică medicală contra erecție slabă în anticul Imperiu Akkadian. Acestea au fost dezvoltate cu scopul principal de a vindeca impotența și de a reda dorința, virilitatea și potența sexuală bărbaților.

Cel puțin 20 de ritualuri diferite au fost descoperite în cele peste 1.800 de texte medicale. Acestea îmbinau incantațiile către zei cu forța vindecătoare a diverse plante medicinale, alifii și băuturi afrodisiace cu efecte contra disfuncție erectilă.

Revenind asupra acestora cu progresele și cunoștințele medicale de astăzi, se remarcă ușor importanța plantelor medicinale încă din cele mai vechi timpuri. Fructe afrodisiace, ierburi curative, condimente – toate acestea erau incluse în ritualurile Shaziga pentru a reda potența bărbaților care înaintau în vârstă.

2. Ginsengul în China Antică

Trecutul antic al Chinei este de asemenea cunoscut pentru încercările și eficiența în tratarea problemelor de disfuncție erectilă. Odată cu trecerea anilor, din ce în ce mai mulți bărbați se confruntau – la fel ca și astăzi – cu erecție slabă și incapacitatea de a se bucura de plăcerea mistică și de senzațiile plăcute ale actului sexual. Iar ierburile și plantele tradiționale chinezești sunt astăzi cunoscute la nivel internațional pentru tratarea impotenței și redarea energiei sexuale.

Epimediumul este cea mai cunoscută iarbă chinezească ai cărui compuși activi au demonstrat un potențial uriaș de a îmbunătăți funcțiile erectile și de a reda potența. Panax ginsengul este de asemenea folosit încă din timpul Chinei Antice pentru refacerea nivelului de testosteron și a libidoului. Și tocmai de aceea, cercetările revin asupra puterilor tuturor acestor plante naturale, pentru a reda potența bărbatului modern de astăzi.

3. Sex Power – remediul pentru erecție slabă, la intersecția dintre secretele antice și medicina modernă

Având în componență epimedium, panax ginseng, dar și alte ingrediente folosite încă din cele mai antice ritualuri pentru potență, precum scorțișoara, Sex Power este soluția perfectă contra erecție slabă. Îmbinând descoperirile recente ale medicinei cu înțelepciunea și secretele anticilor pentru potență, acest supliment natural stimulează pofta sexuală și erecția pentru partide lungi, de neuitat.

După o singură administrare, compușii activi din formula unică a capsulei Sex Power îți crește sensibilitatea la atingeri și excitația, pentru mai multă plăcere savuroasă. Totodată, îți asigură o erecție fermă la dimensiuni maxime și un control mai bun al ejaculării, pentru a avea maximă potență și control perfect asupra partidei de sex. Încearcă acum Sex Power și simte cum te cuprinde puterea și potența crescută din ritualurile magice și plantele Antichității, pentru partide de amor pline de energie și plăcere.