Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Secrete care te vor ajuta să scapi de hemoroizi

Secrete care te vor ajuta să scapi de hemoroizi


Publicat în: 2022-08-11
Dacă ești aici, probabil te-ai lovit de această afecțiune tu sau o persoană apropiată și te întrebi ce poți face în această privință. Ei bine, mai jos vom discuta despre aspectele principale care te vor ghida către tratarea hemoroizilor. Vei afla mici secrete, indicații, contraindicații și despre ce rol are crioterapia în această situație.

Stilul de viață își face efectul

Multe boli acute și cronice impun restricții asupra stilului de viață al unei persoane, iar hemoroizii nu fac excepție. O abordare competentă a modificărilor stilului de viață va accelera recuperarea și va preveni reapariția sau progresia patologiei. Diferiți factori pot duce la hemoroizi, printre ei există mai mulți principali:

-Stil de viață sedentar
-Activitate fizică excesivă, care duce în special la creșterea presiunii intrapelviene: ridicare de greutăți
-Malnutriție
-Tulburări ale scaunului: constipație sau diaree cronică
-La femei - sarcina și nașterea

Majoritatea restricțiilor asociate cu hemoroizii vizează tocmai relațiile cauzale care conduc la dezvoltarea acestei boli. Toate acestea pot fi reduse la un singur lucru: normalizarea circulației sângelui în organele pelviene.

Activitatea fizică și hemoroizii

Probabil că toată lumea a auzit că hemoroizii sunt o boală a unui stil de viață sedentar. Se dezvoltă adesea la lucrătorii de birou, șoferi, profesori, casierii etc. Totuși, acest lucru este doar parțial adevărat. Hemoroizii sunt supuși și persoanelor angajate în profesii cu muncă fizică intensivă - dansatori, hamali, sportivi profesioniști.

Persoanele cu o profesie sedentară, desigur, trebuie să caute oportunități de activitate fizică suplimentară. În timpul muncii, ar trebui să faci pauze periodice pentru gimnastică sau mers pe jos. Este recomandabil să începi să te implici în mod regulat într-un fel de sport ciclic, de exemplu, alergarea, înotul. Persoanele care au activitate fizică intensă în timpul muncii trebuie să le reducă cel puțin pentru perioada de exacerbare a bolii. În general, putem spune următoarele: activitatea fizică și sportul sunt utile, dar ar trebui să te abții de la sporturi „șezând” (ciclism, canotaj) și ridicarea greutăților.

Alimentația și hemoroizii

Schimbarea dietei pentru hemoroizi are ca scop în primul rând corectarea activității intestinelor, în special, eliminarea constipației și a diareii. În cazul constipației, masele fecale și încordarea duc la deplasarea hemoroizilor și la prolapsul acestora. Și cu diaree apare o iritație suplimentară a membranei mucoase deja inflamate, ceea ce duce la creșterea durerii și a inflamației. Nutriția, pentru hemoroizi la persoanele predispuse la constipație și diaree, variază. De exemplu, în cazul constipației, se pune accent pe îmbogățirea dietei cu fibre alimentare grosiere, vitamine și lichide. În același timp, nu se recomandă consumul de alimente care favorizează formarea gazelor: legume și fructe crude, dulciuri, leguminoase, băuturi carbogazoase etc. În cazul diareii, se pune accent pe alimentele care „calmează intestinele”: orez, banane, lactate, supe cu conținut scăzut de grăsimi, legume și fructe fierte, mere coapte bogate în pectină.

Tratarea hemoroizilor FĂRĂ OPERAȚII cu dispozitivul medical HemoMed

Atunci când vine vorba de tratament, pacienții pot fi speriați, gândindu-se la consecințe, eficacitate, costuri, durere etc. Cântărind toate aceste aspecte, ne-am gândit să vorbim despre ușurința cu care se poate folosi un dispozitiv modern, HemoMed, conceput astfel încât să te bucuri de următoarele beneficii:

- posibilitatea vieții fără dureri chiar din prima zi
- te poate scăpa de hemoroizi fără operații
- nu are efecte secundare
- reutilizabil pe termen lung
- rezultate pe termen lung
- nu conține chimicale sau medicamente
- nu creează disconfort
- fără miros, foarte intim
- este disponibil în farmacii

Ai mai auzit de eficiența crioterapiei, în lupta cu diverse boli? Crioterapia este o metodă folosită de mulți ani, care presupune vindecarea cu frigul/la rece. Ei bine, aceasta este eficientă și pentru tratarea hemoroizilor. Astfel, dispozitivul HemoMed lucrează cu temperaturi joase, ceea ce ajută țesuturile să se vindece fără durere, fără senzații neplăcute, având efect antiinflamator.