Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 10 lucruri pe care TREBUIE să le știi dacă vrei o erecție de invidiat

10 lucruri pe care TREBUIE să le știi dacă vrei o erecție de invidiat


Publicat în: 2022-08-22
O erecție de invidiat reprezintă un element cheie pentru stima de sine și virilitatea unui bărbat. Iată 10 lucruri pe care trebuie să le știi atunci când aspirația ta este o potență crescută.

De la erecții create de un stimul vizual, de o atingere plăcută a partenerei sau chiar de la gânduri erotice plăcute, și până la erecții spontane, acestea sunt lucruri frecvente în viața unui bărbat. Mai mult decât atât, o erecție potentă și pompată este esențială pentru acte sexuale satisfăcătoare. Atât pentru plăcerea proprie și a partenerei, cât și pentru o viață sexuală împlinită. Cu toate acestea, este o problemă comună ca bărbații să se confrunte cu diverse disfuncții sexuale. Sau pur și simplu cu dificultăți în a obține o erecție pe atât de fermă și virilă pe cât și doresc. Iar tu îți dorești o erecție de invidiat cu care să-ți satisfaci pe deplin partenera. Iată 10 lucruri pe care TREBUIE să le știi pentru o potență crescută. Pregătește-te să trăiți împreună cele mai intense momente de pasiune!

1. Oricine poate experimenta lipsa erecției

Anxietatea legată de lipsa erecției sau calitatea scăzută a acesteia poate deveni chiar cauza sa principală. Uită de sentimentele de vinovăție sau jenă dacă ți se întâmplă uneori să nu poți obține o erecție. Este perfect normal, și orice bărbat experimentează acest lucru din când în când. Fie pe seama oboselii, fie a lipsei chefului, grijilor sau altor factori de stres. Dacă ți se întâmplă frecvent, atunci îți poți pune semne de întrebare cu privire la potențiale disfuncții sexuale și poți investiga mai departe din punct de vedere medical.

2. O erecție măsoară în medie 13–14cm

Ceea ce înseamnă că nu ai nevoie de numere neașteptate pentru o erecție de invidiat. Este contraproductiv să faci comparații cu lungimi nerealiste și nu este cazul să te simți stânjenit sau amenințat de acestea. Ia în considerare faptul că potență crescută nu înseamnă doar o erecție mare, ci calitativă. Cât este de fermă, îndelungată, controlată și potentă pentru a genera plăcere printre atingerile înfierbântate contează poate mai mult decât lungimea în sine.

3. Stilul de viață contează

Alimentația, odihna, activitatea fizică, greutatea, toate acestea afectează nivelul de testosteron din corp și implicit calitatea erecției. Există ingrediente speciale și alimente excelente care te pot ajuta să obții o potență crescută. De la scorțișoară, până la Panax ginseng și multe altele.

Odihna joacă un rol esențial în a-ți asigura energia și dorința sexuală necesară pentru performanțe memorabile în dormitor. În timp ce greutatea și starea de sănătate afectează de asemenea calitatea erecției. Așadar un stil de viață cât mai echilibrat cu siguranță va contribui la a obține o erecție de invidiat.

4. Pofta sexuală influențează puternic calitatea erecției

În lipsa excitației, lipsește și o erecție fermă. Cu cât dorința sexuală este mai stârnită și mai intensă, cu atât și erecția este mai puternică.

5. Chiar și bărbații tineri pot experimenta disfuncții sexuale

Deși sunt mai frecvent întâlnite după vârsta de 40 de ani, disfuncțiile sexuale se pot întâlni chiar și în tinerețe. Lipsa erecției, impotența, incapabilitatea de a menține o erecție puternică până o aduci la orgasm, toate acestea pot fi rezultate ale anxietății, oboselii și stilului de viață stresant la orice vârstă. Nu ești singur în asta, mulți bărbați se confruntă cu același lucru. Așa că nu este cazul să disperi, pentru că există sute de soluții ca să obții o erecție de invidiat. Oricând și oriunde.

6. Afrodisiacele pot crește dorința sexuală și te pot ajuta să obții o erecție de invidiat

Natura îți pune la dispoziție cea mai variată gamă de alimente cu efect afrodisiac, care să amplifice pofta sexuală pentru ambii parteneri. Printre acestea se numără ciocolata neagră, ananasul, scorțișoara, fructul pasiunii și multe altele.

7. Sensibilitatea erecției scade odată cu înaintarea în vârstă…

…dar flacăra pasiunii poate fi reaprinsă oricând, cu ingredientele potrivite. Este normal să nu mai simți cu aceeași intensitate toate atingerile și senzațiile, pe măsură ce anii trec. Însă cu ajutorul potrivit, o poți redobândi în timp record pentru plăcere accentuată la fiecare atingere electrizantă.

8. Există soluții naturale super eficiente pentru potență crescută

Nu este nevoie să apelezi la intervenții chirurgicale sau tratamente costisitoare. Nici nu trebuie să aștepți luni de zile ca acestea să-și facă efectul pentru a avea în sfârșit rezultate. Există soluții naturale care acționează în mai puțin de 30 de minute. Acestea îți redau plăcerea și potență crescută pentru o viață sexuală împlinită.

9. Cu cât penisul este mai pompat, cu atât plăcerea cu partenera se va intensifica

Reluând aspectul discutat la punctul 2, lungimea nu este totul, ci calitatea. O erecție de invidiat este una fermă, care se menține tare de-a lungul întregului act sexual și care te trimite alături de parteneră pe cele mai pasionale culmi ale orgasmelor, unul după altul.

10. UP este aliatul tău pentru potență crescută

Cu concentrația perfectă de ingrediente active special selectate pentru a reda virilitatea bărbaților, UP este suplimentul natural perfect ca să obții o erecție de invidiat. Cu Panax ginseng, scorțișoară și alte plante chinezești pentru potență, o singură capsulă îți aduce aportul perfect de substanțe afrodisiace și energizante pentru o performanță excelentă în dormitor.

Crește sensibilitatea și nivelul de excitație, îți oferă recuperare rapidă pentru posibilitatea orgasmelor multiple și îți asigură ultra potență. Rezultatul este o erecție pompată la maximum care vă poartă pe amândoi prin noi dimensiuni ale plăcerilor sexuale. Încearcă UP chiar acum ca să obții o erecție de invidiat în mai puțin de 30 de minute de la prima administrare!