Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum rezist mai mult la sex fără să renunț la plăcere? Orgasm intens fără ejaculare precoce

Cum rezist mai mult la sex fără să renunț la plăcere? Orgasm intens fără ejaculare precoce


Publicat în: 2022-08-23
Află răspunsul la una dintre cele mai importante întrebări din viața unui bărbat: ,,Cum rezist mai mult la sex fără să renunț la plăcere?” Scapă de ejaculare precoce, fără a diminua intensitatea plăcerii.

Atunci când te confrunți frecvent cu ejaculare precoce, aproape că pare imposibil să te mai bucuri de partidele de sex și de plăcerea care te conduce către orgasm, fără frica de a ejacula prematur. Dar nu este. Mulțumită celor mai recente și eficiente soluții, poți în continuare să te bucuri de mișcările prin care îți penetrezi partenera fără a renunța la plăcere, și chiar fără să o diminuezi.

Odată cu înaintarea în vârstă sau chiar cu un stil de viață stresant, una dintre întrebările cele mai frecvente și importante din viața unui bărbat este ,,Cum rezist mai mult la sex?“. Majoritatea soluțiilor cunoscute, ca spray-uri și creme pentru întârzierea ejaculării, au ca efect secundar diminuarea plăcerii. Deci care este soluția să ai un orgasm intens fără ejaculare precoce, fără să scazi sensibilitatea din zona intimă, ca să te poți bucura la aceeași intensitate de senzualitatea mișcărilor pasionale?

1. Mișcări controlate și mai mult sex

Deși cremele și spray-urile cu efect anestezic pot funcționa să întârzie ejacularea, acestea au dezavantajul primar de a diminua plăcerea. Scăzând sensibilitatea la nivelul penisului, acestea îți răpesc și plăcerea care este, de fapt, principalul scop al raportului intim. De aceea ai nevoie de soluții prin care să amâni ejacularea, bucurându-te în continuare la maximum de satisfacția fiecărei atingeri.

Mișcările controlate sunt o soluție perfectă în acest sens. Nu doar că vor preveni ejacularea prematură, dar îți vor accentua și prezența alfa. Asigură-te că rămâi conectat la momentul prezent și nu te lași luat de val, astfel încât să-ți păstrezi mișcările și plăcerea la un nivel pe care îl poți controla. Atunci când totul devine prea intens, încetinește sau oprește-te pentru câteva secunde.

De asemenea, mai mult sex te poate ajuta să depășești problemele de ejaculare precoce. Cu cât o faci mai rar, cu atât apetitul pentru sex sălbatic este mai crescut, plăcerea este mai copleșitoare, și șansele să pierzi controlul mai ușor cresc. Cu cât o faci mai des, scade anxietatea legată de ejacularea prematură și îți crește controlul și rezistența la plăcere intensă.

2. Suplimente de calciu, cupru, seleniu și mangan

Conform celor mai recente studii, suplimentele de zinc și magneziu vin cu o contribuție incredibilă în prevenirea și controlarea ejaculării premature. Însă acestora li se alătură și alte minerale. Calciul, cuprul, seleniul și manganul par să joace un rol esențial în funcționarea spermei, fertilitatea masculină și forța ejaculării.

Contribuind inclusiv la o stare de sănătate generală mai bună, acestea par să aducă beneficii massive și în sfera ejaculării premature, conform unei cercetări din 2019. Iar asta, desigur, fără a diminua sub nicio formă plăcerea.

3. EjaControl

Deși eficiente, soluțiile prezentate mai sus au și posibilitatea de eșec. Ar putea funcționa sau ar putea da greș. În schimb, cu EjaControl șansele de dezamăgire sunt practic egale cu zero. Echilibrând nivelul neurotransmițătorilor legați de ejaculare, te ajută să eviți situațiile jenante de ejaculare precoce, oferindu-i în continuare partenerei plăcere maximă și orgasme puternice.

Mai mult, datorită substanțelor active cu eficiență dovedită în tratarea ejaculării premature, EjaControl îți va reda controlul orgasmului și ejaculării fără a-ți diminua plăcerea. Sensibilitatea penisului va rămâne la fel de acută, astfel încât să simți fiecare senzație la fel de intensă și de plăcută. Te bucuri de valuri după valuri de plăcere, și ejaculezi puternic exact atunci când îți dorești. Încearcă EjaControl și află chiar tu motivul pentru care aceasta este pastila care a salvat sute de relații din întreaga lume pentru bărbații care s-au întrebat ,,Cum rezist mai mult la sex fără să renunț la plăcere”!