Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce înseamnă lipsa erecției dimineața? Care sunt cauzele și când trebuie să te îngrijorezi

Ce înseamnă lipsa erecției dimineața? Care sunt cauzele și când trebuie să te îngrijorezi


Publicat în: 2022-08-24
Atunci când se întâmplă ocazional, lipsa erecției dimineața poate însemna nimic mai mult decât oboseală sau stres. Însă atenție atunci când lipsește în mod frecvent și constant, și vine la pachet cu toate simptomele de potență scăzută.

Lipsa erecției dimineața este normală din când în când. Oboseala, stresul, un somn neodihnitor sau pur și simplu trezirea într-un moment nepotrivit al ciclului de somn poate conduce la lipsa erecției matinale. În acest caz, nu trebuie să îți faci griji, este perfect normal, și nu presupune niciun risc cu privire la sănătatea ta, fizică sau psihică.

Dacă, în schimb, lipsa erecției de dimineață este frecventă și constantă, sau chiar vine la pachet cu episoade de potență scăzută în raporturile intime cu partenera, atunci poate fi un indiciu serios al problemelor mai grave.

Lipsa erecției dimineața și legătura cu o potență scăzută

Dezechilibrele hormonale, obezitatea, un nivel scăzut de testosteron, stresul cronic, depresia, disfuncțiile erectile și mulți alți factori psihologici sau fizici pot cauza lipsa erecțiilor nocturne și, în consecință, lipsa erecției dimineața. În această situație, este indicat să consulți medicul pentru a afla cauzele exacte și a primi tratamentul corespunzător cât mai rapid. Cu cât depistezi și tratezi mai curând, cu atât te întorci mai repede la o viață sexuală împlinită și momente pasionale cu plăcere amplificată.

Când trebuie să te îngrijorezi?

Deși lipsa ocazională a erecției matinale nu constituie un motiv de îngrijorare, experimentarea acestei situații în repetate rânduri necesită atenție suplimentară. Iată care sunt situațiile în care se recomandă să iei în considerare un tratament pentru lipsa erecției dimineața:

1. Lipsa constantă a apetitului sexual

Mai exact, atunci când te confrunți în mod constant cu imposibilitatea de a atinge o stare de excitație. Când lipsa poftei sexuale și a dorințelor de intimitate vine la pachet cu lipsa erecției dimineața. În acest caz, poți pune semnul întrebării în dreptul unei posibilități de potență scăzută și de necesitatea unor suplimente/tratamente care să te ajute în acest sens.

2. Lipsa erecției dimineața în mod frecvent

Dacă nu se întâmplă doar de două-trei ori sau doar în nopțile în care nu te odihnești corespunzător, ci în mod constant. Dacă te confrunți zile la rândul cu lipsa erecțiilor de dimineață, dacă această lipsă persistă și încetezi să experimentezi erecțiile nocturne, este un motiv clar și solid de îngrijorare. Fie indică un nivel de testosteron scăzut, fie o altă afecțiune. Important este să tratezi cât mai curând, pentru a te bucura în continuare de virilitate și potență sexuală.

3. Lipsa energiei, atât pe plan sexual, cât și în viața cotidiană

Te poți îngrijora în legătură cu lipsa erecției dimineața și atunci când vine la pachet cu lipsa energiei, atât sexuale cât și generale. Desigur, nu în cazuri izolate când nu te-ai odihnit și te doboară oboseala, ci atunci când ai săptămâni consecutive fără erecții de dimineață și cu un nivel scăzut de energie. Din nou, și în acest caz, fie contactezi medicul pentru mai multe investigații, fie încerci un supliment sau un stimulent sexual care să te ajute să-ți redobândești controlul potenței, frecvența erecțiilor și satisfacția în viața sexuală.

Sex Power – formula optimă pentru erecția perfectă la fiecare act sexual

Sex Power vine ca răspuns la toate aspectele îngrijorătoare de mai sus. Cu extracte naturale din plante recunoscute pentru efectele benefice asupra erecției, nivelului de testosteron și potenței, fiecare capsulă din acest stimulent sexual îți asigură partide de sex memorabile cu erecții potente. Este exact ajutorul de care ai nevoie atunci când te confrunți cu lipsa erecției dimineața și potență scăzută.

Îți furnizează cu brio un nivel optim de energie și o recuperare rapidă după fiecare orgasm, pentru a te ține în priză toată noaptea. O singură capsulă îți asigură performanțe sexuale excelente pentru plăcere intensificată, până la 3 zile. Îți amplifică rapid stările de excitație și apetitul sexual, și totodată îți pompează erecția la dimensiuni maxime. Ejacularea este mai puternică dar perfect controlată, iar orgasmele mai plăcute.

Totul, ca să-ți redea forța și încrederea bărbatului adevărat, potent și capabil să preia controlul nopților incendiare. Sex Power este secretul pentru a uita de lipsa erecției dimineața și pentru a fi mereu gata de acțiune.