Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce spune cel mai recent studiu despre impotență: factori psihologici care te afectează

Ce spune cel mai recent studiu despre impotență: factori psihologici care te afectează


Publicat în: 2022-08-26
Te-ai întrebat vreodată care sunt factorii psihologici care îți cauzează probleme cu erecție? În cazul bărbaților tineri, vârsta sau problemele de sănătate sunt foarte rar motive de impotență, așadar factorii psihologici sunt cei care te limitează la o erecție slabă. Iată ce aflăm din cele mai noi studii pe această temă.

Impotența a afectat bărbații încă din cele mai vechi timpuri. Din acest motiv, este subiectul a numeroase studii și cercetări de-a lungul ultimelor decenii. Însă pe măsură ce medicina evoluează, se fac din ce în ce mai multe descoperiri. Iar asta se aplică inclusiv în ceea ce privește studiile care tratează probleme cu erecție.

Cel mai recent studiu despre impotență, actualizat ultima dată în iunie 2022, vizează impotența ca disfuncție sexuală. Mai exact, publicația se duce la rădăcina problemei și analizează factorii psihologici legați de impotență și alte probleme cu erecție în rândul bărbaților tineri. Chiar mai mult, rezultatele studiului arată că spre deosebire de bărbații 40+, unde cauzele sunt aproape 60% de natură organică și aproape 40% de natură psihologică, lucrurile stau diferit în cazul bărbaților sub 40 de ani.

Aceștia înregistrează în medie peste 85% cauze psihologice de impotență, ceea ce reprezintă un procent major care afectează viața sexuală a bărbaților tineri. Iată care sunt acești factori psihologici, dar și care sunt cele mai noi și eficiente soluții pentru a redeveni bărbatul viril cu potență maximă. Redevino capabil să-ți menții erecția fermă pentru a conduce partenera și propriile simțuri la cele mai plăcute orgasme.

1. Anxietate

O meta-analiză a situației arată că anxietatea crește riscul disfuncțiilor erectile cu 39%. Stresul, rușinea, jena de a discuta despre probleme cu erecție și teama de impotență conduc la accentuarea acestor simptome. De asemenea, preocuparea excesivă în legătură cu propria imagine și preponderent în legătură cu aspectul zonelor intime conduce la creșterea anxietății la cote înalte. Astfel că toată energia corpului și a minții este concentrată pe aceste frici, creând o legătură puternică cu impotența.

2. Depresie și impotență

Același studiu arată că depresia pare să aibe o legătură chiar și mai strânsă cu impotența, decât anxietatea. Tristețea, grijile, stilul de viață stresant conduc la amplificarea stărilor de depresie și accentuarea de probleme cu erecție, odată cu pierderea poftei de sex și dorințelor intime.

În aceste cazuri și alcoolul joacă un rol important. În timp ce consumul excesiv de alcool crește nivelul problemelor, consumul moderat și echilibrat are chiar efectul opus. În lipsa excesului, alcoolul pare să scadă depresia și anxietatea sexuală legată de performanța în dormitor, totodată crescând apetitul sexual.

3. Conflictele din relație

Lipsa de experiență a partenerilor, frica de o sarcină nedorită, lipsa intimității sau teama de implicațiile emoționale, precum și lipsa comunicării între parteneri, reprezintă astfel de tipuri de conflicte în relație. Conflicte care pot conduce rapid la accentuarea stărilor de anxietate sau depresie și, evident, la un risc ridicat ca bărbatul să dezvolte disfuncții sexuale. În acest caz, stabilirea unor așteptări realiste și discutarea problemelor din relație pot aduce schimbări semnificative în situațiile de impotență.

4. UP – răspunsul la toate aceste probleme cu erecție

Indiferent de factorii psihologici sau fizici care conduc un bărbat – fie tânăr sau în vârstă – la impotență, rezultatul este același. Lipsa satisfacției sexuale, accentuarea nemulțumirii ambilor parteneri, și frustrarea că nu vă puteți bucura de plăcerea și senzațiile electrizante ale sexului de calitate.

Ei bine, în toate aceste cazuri, UP poate fi soluția perfectă. Dezvoltat special pentru bărbații care suferă de impotență, oricare ar fi motivul din spate, UP este un supliment natural pe bază de ingrediente active care asigură ultra potență. O erecție fermă și pompată va rămâne virilă până la finalul actului sexual, și nu doar atât. Compușii activi UP cresc pofta sexuală și asigură un nivel ridicat de dorință și apetit, având un efect similar afrodisiacelor. Astfel încât să uiți de anxietate și depresie. Te poți concentra doar pe plăcere, cu o sensibilitate crescută în zona intimă, în timp ce te bucuri de trupul partenerei și mișcările voastre în sincron.