Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Hemoroizi interni vs. hemoroizi externi: simptome, caracteristici și cele mai eficiente soluții

Hemoroizi interni vs. hemoroizi externi: simptome, caracteristici și cele mai eficiente soluții


Publicat în: 2022-08-25
Hemoroizi interni, hemoroizi externi, indiferent de tipul lor, simptomele nu sunt mai puțin neplăcute. Află care sunt tipurile de hemoroizi, dar și cum să scapi cât mai rapid de disconfortul cauzat.

Conform statisticilor, aproximativ 50% dintre oamenii din întreaga lume se pot confrunta cu hemoroizi după vârsta de 50 de ani. Aceștia pot afecta indivizi indiferent de vârstă, gen, rasă sau etnie. Mai mult decât atât, multe femei suferă de hemoroizi în urma sarcinii și nașterii.

Cunoscuți pe larg ca afecțiunea venelor dilatate anormal la nivelul anusului și peretelui rectului, însoțită de sângerări, dureri, mâncărime, arsură și alte senzații neplăcute, hemoroizii reprezintă o problemă mai comună decât te așteptai. Așa că nu este cazul să ajungi în pragul disperării. Având în vedere frecvența acestei afecțiuni, s-au dezvoltat cele mai accesibile și la îndemână instrumente de tratament. Iată care sunt tipurile de hemoroizi, dar și soluția optimă pentru ameliorarea și tratarea hemoroizilor rapid și nedureros.

1. Hemoroizi interni

Sunt cei care apar la nivelul rectului, în interior, sub forma unor vene mici și umflate pe peretele rectului. Aceștia sunt localizați deasupra joncțiunii anorectale (între anus și rect). În general, acești hemoroizi interni nu cauzează niciun fel de simptom. Însă când o fac, cel mai adesea acel simptom este sângerarea.

2. Hemoroizi externi

La polul opus de tipul de hemoroizi interni se află cei externi. Sunt vene mai mari și mai umflate, localizate în exteriorul anusului. Mai exact, acești hemoroizi externi se regăsesc în proximitatea orificiului anal, sub tegument. Tot acest tip de hemoroizi tinde să cauzeze și cea mai mare durere. Asta deoarece exteriorul anusului este mai sensibil decât interiorul.

3. Hemoroizi prolabați

Aceștia ies în afara anusului și sunt deosebit de inconfortabili. Spre deosebire de tipul de hemoroizi externi, cei prolabați reprezintă un stadiu avansat al hemoroizilor. Aceștia coboară în timpul eliminării scaunelor, fie reîntorcându-se ulterior automat, fie fiind nevoie să fie reintroduși manual.

4. Hemoroizi micști

O persoană poate fi afectată de mai multe tipuri de hemoroizi în același timp. Hemoroizii micști reprezintă o combinație de hemoroizi interni în stadiu avansat, cu hemoroizi externi. Din nou, disconfortul este foarte mare și neplăcut, iar tratarea hemoroizilor este o prioritate imediată pentru revenirea la o viață normală într-un timp cât mai scurt și fără intervenții chirurgicale.

Tratarea hemoroizilor acasă

La cât de inconfortabili și neplăcuți sunt hemoroizii, ultimul lucru de care ai nevoie este și mai mult disconfort – fizic sau psihic. Ai nevoie de o soluție fără vizite la medic, tratamente invazive, intervenții chirurgicale sau tratamente îndelungate. O soluție cât mai rapidă, cât mai eficientă, nedureroasă și confortabilă. Iar cea mai confortabilă metodă pentru tratarea hemoroizilor este cea în intimitatea propriei locuințe, controlată perfect doar de către tine. Acum, acest lucru este posibil!

Hemomed – tratarea hemoroizilor fără durere și fără intervenții chirurgicale

Mulțumită unui design profesional și unei tehnologii moderne, dispozitivul medical Hemomed este soluția perfectă pentru tratarea hemoroizilor acasă, direct de către tine, fără asistență. Cu ajutorul unui agent de răcire care permite aplicarea temperaturilor foarte joase în mod controlat, Hemomed aduce beneficiile crioterapiei pentru efecte imediate și ameliorare instantă a durerilor, arsurilor, mâncărimilor și sângerărilor – atât la nivel de hemoroizi externi, cât și hemoroizi interni.

Eliminând energia statică, acționând ca și catalizator pentru temperaturile joase și stimulând micro-circulația sanguină la nivelul zonelor venoase, Hemomed produce un efect de criocoagulare asupra țesuturilor afectate. Asta înseamnă tratarea hemoroizilor în mod rapid și eficient, și beneficii antiinflamatorii, vasoconstrictoare și analgezice pentru a-ți relua activitatea zilnică în timp record.

Dacă vrei să poți efectua chiar tu tratarea hemoroizilor acasă, fără durere și cu rezultate imediate, Hemomed este cea mai la îndemână și accesibilă soluție să scapi de hemoroizi interni și hemoroizi externi ultra-rapid și fără bătăi de cap!