Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Secretul partidelor sexuale mai plăcute cu excitare și ejaculare controlată în mod natural

Secretul partidelor sexuale mai plăcute cu excitare și ejaculare controlată în mod natural


Publicat în: 2022-09-01
O ejaculare controlată fără riscul unui orgasm prematur îți asigură plăcere constantă și intensă pe tot parcursul actului sexual. Află secretul care îți permite să te bucuri de partide pasionale cu excitare perfect controlată.

Mai mult control asupra unei erecții pompate și propriului orgasm înseamnă virilitate crescută și mai multă plăcere sexuală. Cu cât îți controlezi mai bine plăcerea și excitarea, cu atât te asiguri că partida este mai îndelungată și mai pasională. Astfel ca atât tu, cât și partenera, să aveți suficient timp să savurați senzațiile plăcute, atingerile fierbinți și plăcerea care vă conduce către orgasm. Însă nu întotdeauna focusul mental îți permite acest control. De multe ori, propriul corp devine cel mai mare sabotator, plăcerea fiind atât de intensă încât declanșează ejacularea prematură.

Indiferent de motivul pentru care te confrunți cu un orgasm necontrolat și ejaculare precoce, rezultatul este la fel de dezamăgitor și frustrant atât pentru tine, cât și pentru parteneră. Iată, deci, cum să-ți controlezi excitarea, plăcerea și, în final, ejacularea, în mod natural, ca să te bucuri de partide prelungite de sex fără grija că ejacularea te va lua prin surprindere. Descoperă un optim tratament naturist pentru ejaculare precoce și redobândește-ți controlul în dormitor!

Ejaculare controlată natural prin controlul nivelului de excitație

Este foarte frecvent ca o ejaculare prematură să fie cauzată întocmai de un nivel prea ridicat și necontrolat al excitării. Astfel încât un prim pas către o ejaculare controlată este o stare de excitație controlată. Asigură-te că nu ești copleșit de dorința sexuală înainte de a începe acțiunea. Starea de excitație este normală și esențială într-un act sexual, indicând o funcționare optimă a organismului. Însă nu același lucru putem spune și despre excitația excesivă sau prea puternică, ce poate duce cu ușurință la ejaculare precoce.

1. Preia controlul propriilor gânduri, iar corpul te va urma

Dușurile reci, o alergare rapidă sau un film horror te pot ajuta să îți scazi nivelul excitației – însă cu siguranță nu sunt cele mai plăcute modalități. Cel mai bine este să găsești o soluție echilibrată și care ți se potrivește pentru a-ți redobândi controlul propriilor gânduri.

Atunci când controlezi mintea, corpul se va supune. Acest lucru se aplică atât în relația cu partenera, cât și sinelui. Dacă gândurile te controlează și te poartă către amintiri sau dorințe senzuale, atunci corpul va intra rapid într-o stare de excitație. În schimb, dacă tu ești cel care controlează gândurile, poți schimba direcția acestora către imagini mentale sau senzații mai puțin excitante, controlându-ți în același timp și apetitul sexual. Meditația poate fi o soluție excelentă în acest sens, pentru un focus mental mai bun. Respirația și gândurile controlate te vor ajuta să-ți menții poftele la un nivel cât mai sănătos.

Acest lucru se aplică inclusiv în timpul actului sexual. Atunci când plăcerea devine prea intensă și simți că un orgasm iminent se apropie, poți amâna ejacularea și redobândi controlul acesteia cu ajutorul gândurilor. Schimbă-ți focusul către o problemă sau situație neplăcută pentru câteva secunde, până când nevoia de a ejacula nu mai este la fel de intensă.

2. Consumă alimente anafrodisiace

La fel cum există alimente afrodisiace care susțin și amplifică libidoul, există și alimente care scad nivelul de excitație și, implicit, riscul unei ejaculări premature. Astfel încât consumul de anafrodisiace precum lemn dulce sau soia poate contribui la scăderea nivelului de testosteron și, implicit, a libidoului, susținând o ejaculare controlată cu mai multă ușurință.

3. Fă sex

Una dintre cele mai eficiente modalități să-ți menții controlul perfect al erecției, excitației și orgasmului este chiar să faci sex. Deseori motivul din spatele ejaculării precoce sau al excitației puternice este chiar faptul că a trecut mult timp de la ultima activitate sexuală. Caz în care cea mai sigură metodă prin care te poți întoarce la ejaculare controlată și partide îndelungate și satisfăcătoare de sex este... să o faci!

4. Prematrol pentru orgasme intense cu ejaculare controlată

Ejacularea precoce poate deveni rapid o piedică în fața unei vieți sexuale împlinite. Te poate frustra într-atât încât să renunți la a mai face sex. Fie din cauza anxietății, fie deoarece te temi de un nou eșec frustrant pentru tine și parteneră. În acest caz, Prematrol este soluția care nu poate da greș! Un supliment natural cu o formulă perfectă pentru o erecție care durează și pe care o controlezi pe tot parcursul actului sexual, a fost conceput pentru ejaculare întârziată și un orgasm perfect controlat.

Fără să scadă intensitatea plăcerii, capsulele Prematrol îți vor reda cu succes încrederea în tine și în puterea de a-ți face partenera să se îndrăgostească din nou de atingerile tale. Îmbunătățindu-ți performanțele sexuale și garantându-ți o ejaculare controlată și puternică, Prematrol este adevăratul secret al bărbaților din întreaga lume. Încearcă și tu acest tratament naturist pentru ejaculare precoce și bucură-te cu încredere de următoarea partidă de dragoste, fără grija unui orgasm lipsit de control!