Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Când o erecție slabă devine impotență? Semne după care recunoști disfuncția erectilă

Când o erecție slabă devine impotență? Semne după care recunoști disfuncția erectilă


Publicat în: 2022-09-02
Care este limita dintre o erecție slabă și impotență? Deși o erecție slabă din când în când nu este motiv de îngrijorare, este bine să cunoști semnele ce pot indica o disfuncție erectilă.

Ocazional, în funcție de evenimentele sau stilul de viață stresant, sau poate datorită oboselii, orice bărbat se confruntă cu o partidă de sex eșuată. Oricât de înflăcărată este pasiunea, uneori se poate întâmpla ca întocmai atunci când acțiunea e mai intensă, plăcerea să fie întreruptă de o erecție slabă. Atunci când acest lucru este o excepție și nu se întâmplă regulat, nu este motiv de îngrijorare.

Și totuși, legătura dintre o erecție slabă și impotență este foarte strânsă. Iar întrebarea cu privire la o potențială disfuncție erectilă te poate pune pe gânduri. Când este, deci, cazul să te îngrijorezi? Care sunt simptomele care indică apariția unei disfuncții erectile și după ce semne poți recunoaște atunci când o erecție slabă devine impotență? Iată cum identifici corect această situație, pentru a putea trata cât mai rapid o eventuală afecțiune și să te bucuri în continuare de o viață sexuală activă și împlinită.

Cum recunoști o disfuncție erectilă? Semne și simptome care pot indica impotență

Disfuncția erectilă descrie situațiile în care bărbații nu pot obține sau menține o erecție fermă pe toată durata unui act sexual, iar acest lucru se întâmplă regulat. În timp ce pierderea prematură a unei erecții în timpul sexului ocazional nu înseamnă nimic, aceasta se poate considera disfuncție erectilă atunci când are loc de mai multe ori pe săptămână, de-a lungul a peste 4 săptămâni.

Iată, mai jos, cele mai clare simptome și semne care îți pot semnala că te confrunți cu impotență. Dacă experimentezi aceste simptome, atunci o disfuncție erectilă poate fi motivul din spatele unei vieți sexuale nesatisfăcătoare.

- Un nivel scăzut al apetitului sexual în mod constant.
- Lipsa erecțiilor nocturne și matinale.
- Poți obține o erecție din când în când, dar nu de fiecare dată când vrei să faci sex.
- Poți obține o erecție, dar nu o poți menține fermă suficient pentru a te bucura de plăcerea satisfăcătoare a unui act sexual și de un orgasm puternic. Obții doar o erecție slabă.
- Nu poți obține o erecție aproape niciodată.
- Te confrunți cu imposibilitatea de a menține o erecție pompată timp de 4 sau mai multe săptămâni, de mai multe ori pe săptămână.

Care sunt diferențele dintre impotență și disfuncție erectilă?

Disfuncția erectilă definește în mod specific incapabilitatea unui bărbat de a obține și menține o erecție. În timp ce termenul de impotență este folosit pentru a descrie mai pe larg problemele legate de actul sexual sau de funcția reproductivă. Poate fi atât o erecție slabă sau imposibilitatea de a avea și de a menține o erecție puternică până la finalul actului sexual, cât și lipsa dorinței sexuale, un libido scăzut și alte probleme asociate cu ejacularea sau orgasmul.

Dragon Power te scapă de o erecție slabă, pentru partide de sex prelungite și orgasme puternice

Conceput special pentru a prelungi plăcerea și a intensifica satisfacția fiecărui act sexual, Dragon Power este aliatul perfect ca să uiți de impotență, disfuncție erectilă, potență scăzută, erecție slabă și libido inexistent. Un produs 100% natural cu extract din ginseng, țelină, scorțișoară și muștar brun, o singură capsulă îmbină substanțe puternice folosite de mii de ani în tratamentele chinezești pentru virilitate, erecții puternice, potență și energie sexuală.

Dragon Power a fost creat cu o formulă specială din plante atent selecționate, pentru a crește pasiunea și plăcerea fiecărei senzații sexuale. Astfel că după o singură capsulă, te vei bucura de excitație și energie amplificate, uitând complet de o erecție slabă și de efectele neplăcute generate de impotență. Prelungirea și îmbunătățirea experiențelor sexuale, creșterea calității erecției și obținerea unor orgasme perfect satisfăcătoare sunt obiectivele principale pe care puterea dragonului ți le asigură prin acest tratament.