Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 4 substanțe naturale care cresc virilitatea la bărbați. Efecte puternice pentru erecție tare

4 substanțe naturale care cresc virilitatea la bărbați. Efecte puternice pentru erecție tare


Publicat în: 2022-09-12
Nu ai nevoie de tratamente sofisticate sau îndelungate ca să te bucuri de o erecție tare. Secretul masculinității se află chiar în natură. Descoperă 4 plante naturale care cresc virilitatea la bărbați pentru partide de sex condimentate cu cea mai intensă plăcere.

Virilitatea la bărbați poate scădea de-a lungul vieții, fie odată cu înaintarea în vârstă, fie în funcție de evenimente sau stilul de viață stresant. Odată cu scăderea testosteronului și a apetitului sexual, implicit scade și plăcerea în timpul sexului. Chiar și dorința de intimitate cu partenera. Mai mult chiar, acest lucru poate conduce la o erecție slabă, sex nesatisfăcător și încredere în sine scăzută. Din fericire, soluția este foarte aproape.

Nu trebuie să cauți medicamente sofisticate sau tratamente pe termen lung, ca să te bucuri din nou de o viață sexuală activă și împlinită. Răspunsul se află chiar în natură! Dintotdeauna au existat plante naturale cu efecte afrodisiace puternice, folosite în special pentru tratarea impotenței, disfuncțiilor erectile și altor probleme sexuale. Descoperă 4 dintre aceste plante naturale care cresc rapid virilitatea la bărbați și îți redau energia masculină împreună cu o erecție tare, să îți satisfaci partenera la doze maxime de potență și plăcere.

1. Fructele goji (Lycium barbarum)

Fructele goji sunt recunoscute pentru abilitatea lor de a îmbunătăți și intensifica activitatea și funcțiile sexuale, precum și de a crește virilitatea la bărbați. Datorită proprietăților antioxidante, goji aduce un efect pozitiv inclusiv asupra disfuncțiilor erectile, ajutându-te să redobândești o erecție tare și puternică. Nu în ultimul rând, s-a demonstrat că aminoacizii și nivelul ridicat de potasiu din această plantă cresc nivelul de testosteron din corp și reduc stresul oxidativ. Iar acest lucru joacă un rol esențial în a-ți reda aura masculină și virilitatea crescută.

2. Galangalul (Alpinia oxyphylla)

O specie de ghimbir provenită din Asia de Est, galangalul cu frunze ascuțite este o plantă medicinală cu o listă lungă de beneficii. Atât sexuale cât și pentru sănătatea generală și efecte anti-îmbătrânire. De la afecțiuni ale sistemului digestiv și până la diabet, acesta este folosit în tratamente ale unui larg spectru de afecțiuni. În ceea ce privește o erecție sănătoasă și potentă, galangalul este o alegere excelentă pentru creșterea energiei. În medicina tradițională chinezească, era folosit pentru a susține performanța sexuală, refacere mai rapidă după fiecare orgasm, și plăcere mai intensă cu o erecție mai fermă.

3. Yamul chinezesc (Dioscorea opposita)

Extractul din această specie de yam este folosit pentru protecție împotriva disfuncțiilor erectile și pentru creșterea libidoului. Cercetările arată că acest extract poate trata cu succes disfuncția erectilă, îmbunătățind funcția testiculară. Mai mult decât atât, yamul este o sursă naturală de prasteron (DHEA), un hormon care contribuie la creșterea apetitului sexual. Ceea ce susține faptul că este o plantă cu beneficii importante pentru virilitatea la bărbați. Și de asemenea susține o erecție tare, menținută fermă grație unei stări de excitație puternică.

4. Perenniporia fraxinea

Al patrulea secret al unui bărbat viril regăsit în natură este această specie de ciupercă, din familia Polyporaceae. Este o plantă medicinală folosită pentru proprietățile anticancerigene, dar și pentru efectele asupra vieții sexuale. Datorită compușilor antioxidanți, este folosită atât în combinații de ingrediente cu efect afrodisiac, cât și la tratarea disfuncțiilor erectile. În special pentru a transforma o erecție slabă într-una care se menține fermă până la finalul actului sexual.

UP

Conținând toate cele 4 plante naturale enumerate mai sus, cărora li se adaugă proprietățile esențiale pentru o erecție tare ale Panax ginsengului, scorțișoarei și Rehmannia glutinosa, UP este alegerea perfectă pentru o erecție tare. Îmbinând toate beneficiile celor mai puternice extracte din plante naturale pentru creșterea libidoului și a potenței la niveluri maxime, este soluția ideală atunci când vrei să te asiguri că urmează o partidă de sex cu scântei. UP este un supliment alimentar natural, conceput pentru a crește virilitatea la bărbați și a asigura ultra potență cu o erecție fermă care se menține pompată. Ejacularea întârziată și plăcerea mai intensă sunt încă două efecte ale unei singure capsule de UP, pentru a resimți satisfacția orgasmelor puternice ca un adevărat bărbat.