Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Influențele pufuliței la bărbații cu prostata mărită: 5 beneficii pentru o prostată sănătoasă

Influențele pufuliței la bărbații cu prostata mărită: 5 beneficii pentru o prostată sănătoasă


Publicat în: 2022-09-15
Pufulița a fost folosită încă din cele mai vechi timpuri în scop medicinal, în special pentru tratarea simptomelor cauzate de prostata mărită. Consumată în mod tradițional sub formă de ceai, iată ce beneficii poate aduce această plantă naturală pentru o viață sexuală împlinită și o prostată sănătoasă.

Deși este una dintre cele mai frecvente afecțiuni în viața unui bărbat, în special pentru cei în vârstă de peste 60 de ani, prostata mărită poate deveni rapid o sursă de îngrijorare și teamă. Din fericire, bărbații au astăzi la îndemână cele mai eficiente unelte pentru a gestiona simptomele și pentru a preveni complicațiile. Iar pufulița este una dintre aceste soluții pe cât de naturale, pe atât de eficiente.

Află care sunt 5 dintre principalele beneficii ale consumului acestei plante medicinale sub diverse forme, dar și ce influențe pozitive aduce aceasta pentru o prostată sănătoasă. Descoperă secretele pufuliței și puterea acesteia de a-ți reda nopțile odihnitoare, cu un tract urinar sănătos și o viață sexuală împlinită, chiar și la vârste înaintate.

Ce este pufulița?

Cunoscută și sub denumirea științifică de Epilobium parviflorum, pufulița cu flori mici este de fapt o plantă medicinală cu efecte excelente asupra afecțiunilor asociate prostatei. Întâlnită în zonele mlăștinoase și umede, a fost folosită încă din cele mai vechi timpuri în mod tradițional pentru proprietățile terapeutice asupra sănătății prostatei.

Inițial consumată sub formă de ceaiuri, astăzi pufulița (mai exact, extractul de pufuliță) reprezintă unul dintre ingredientele de bază în tratamentele naturale pentru prostata mărită. Află, mai jos, 5 dintre principalele sale beneficii pentru o prostată sănătoasă:

1. Tratează prostata mărită

Pufulița cu flori mici este o plantă bogată în beta-sitosterol. Beta-sitosterolul este o substanță specifică tratamentelor pentru prostata mărită, ameliorând simptomele prin reducerea inflamației. Deseori este folosit însă și pentru proprietățile benefice asupra sănătății cardiovasculare și sistemului imunitar, motiv pentru care pufulița joacă un rol important pentru o prostată sănătoasă și o viață sexuală normală.

2. Acționează asupra afecțiunilor de la nivelul rinichilor

Fiind considerată o plantă medicinală puternică împotriva dereglărilor și afecțiunilor de la nivelul vezicii urinare și al rinichilor, pufulița este recomandată de către specialiști pentru beneficiile asupra rinichilor, datorate proprietăților antiinflamatorii.

3. Îmbunătățește funcția urinară și tratează afecțiuni ale vezicii urinare

Mai mult decât îmbunătățirea funcției urinare, extractul de pufuliță este atât de puternic și de benefic organismului încât prezintă o eficiență deosebită inclusiv în cazul incontinenței urinare.

4. Proprietăți anti-bacteriene, anti-inflamatoare și anti-oxidante

De asemenea, pufulița este antispastică, astringentă și tonică, beneficii care se adaugă caracteristicilor anti-inflamatorii, anti-bacteriene și anti-oxidante. Ceea ce în continuare susține potențialul incredibil al acestei plante de a contribui la sănătatea prostatei și de a ameliora afecțiunile legate de prostata mărită.

5. Previne cancerul de prostată

Conform mai multor cercetări și în special unui studiu dedicat publicat pe National Institute of Health (NIH), extractul din pufuliță conține inhibitori ai celulelor canceroase de la nivelul prostatei. Rezultatele acestui studiu demonstrează o puternică influență pozitivă a extractului de Epilobium parviflorum în tratarea afecțiunilor de prostată (precum prostata mărită), dar și în prevenția și tratarea cancerului de prostată.

Prostamax pentru o prostată sănătoasă

Prostamax este un supliment natural creat special pentru a susține sănătatea prostatei și viața sexuală normală a bărbaților. Conține extract 10:1 de pufuliță, garantându-ți beneficiile acesteia în fiecare capsulă, alături de alte substanțe excelente pentru o prostată sănătoasă, precum palmierul pitic și urzica.

Ajutând la funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar, scăzând inflamația și frecvența urinărilor nocturne și susținând menținerea unei prostate sănătoase, Prostamax este soluția perfectă pentru a reveni la o viață normală, cu un flux urinar sănătos și o viață sexuală cât mai normală și împlinită, lipsită de efectele problemelor de la nivelul prostatei.