Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Impotența și efectele psihologice pe care le implică lipsa erecției. Ce poți face?

Impotența și efectele psihologice pe care le implică lipsa erecției. Ce poți face?


Publicat în: 2022-09-19
De ce depresia și anxietatea sunt printre primele efecte psihologice pe care le simți atunci când te confrunți cu lipsa erecției? Află cele mai frecvente consecințe aduse de impotență în viața unui bărbat, și ce poți face în legătură cu acestea pentru a reveni la o viață sexuală de calitate.

S-a demonstrat în nenumărate studii și cercetări de-a lungul anilor că lipsa erecției, disfuncțiile erectile și mai ales problemele de impotență au un impact substanțial în viața oricărui bărbat. Cu toate că nu este nevoie de niciun studiu care să-ți confirme sentimentele și trăirile. Atunci când nu te bucuri de o viață sexuală împlinită, simți chiar tu efectele. De la oboseală și irascibilitate accentuată, până la pierderea încrederii în sine, scăderea stimei de sine și chiar stările de depresie.

Fiind strâns legate de starea ta emoțională, eșecurile din viața sexuală, impotența și lipsa unei erecții puternice și pompate care să-ți susțină virilitatea vor conduce rapid la efecte și consecințe psihologice serioase. Iată care sunt câteva dintre cele mai frecvente efecte cu care se confruntă bărbații care suferă de impotență, dar și ce poți face pentru a te bucura din nou de o viață normală și de o erecție tare care să te conducă alături de parteneră către plăcere maximă și orgasme puternice și controlate.

Principalele efecte psihologice pe care le implică lipsa erecției. Ce impact are impotența în viața unui bărbat?

Demonstrate în repetate rânduri prin studii și cercetări urologice și psihologice, efectele psihologice pe care le implică orice disfuncție erectilă precum lipsa erecției datorată problemelor de impotență nu întârzie să apară. Iată care sunt principalele astfel de efecte:

-Negare și refuzul acceptării realității: o primă etapă este lipsa acceptării, atunci când bărbatul refuză să creadă sau să accepte posibilitatea de a suferi de impotență.
-Vinovăție, rușine și frustrare: frustrarea și vinovăția că nu îți poți satisface partenera, și chiar rușinea legată de lipsa erecției, sau că nu poți obține mai mult decât o erecție slabă.
-Sentimentul de a nu fi iubit și respingerea partenerei: vinovăția și regretul că atingerile și erecțiile tale nu îi oferă plăcerea orgasmelor te pot determina să te îndepărtezi de parteneră, să o respingi în dormitor sau chiar să ai sentimentul că nu te mai iubește, că ți-ai pierdut aprecierea și respectul ei. De multe ori, sursa acestor temeri este întocmai bariera psihologică auto-impusă, care poate fi depășită rapid cu ajutorul comunicării și al înțelegerii din partea ambilor parteneri.
-Scăderea stimei de sine: asociind lipsa erecției cu scăderea virilității și a masculinității, te poți confrunta implicit cu scăderea stimei de sine și a încrederii în potența și forțele proprii.
-Dispariția interesului pentru activitatea sexuală: presupunând că oricum nu vei putea avea o erecție pompată și nu vă veți putea bucura de plăcerea contactului sexual, în timp îți poate scădea drastic interesul pentru sex și intimitate.
-Creșterea tensiunilor în cuplu: în lipsa relaxării și a întăririi conexiunii emoționale dintre parteneri prin intermediul plăcerilor senzuale, pot crește tensiunile și certurile dintre parteneri.
-Agravarea depresiei și a anxietății: odată cu scăderea încrederii, a nivelului de energie și cu creșterea grijilor în privința calității actului sexual, impotența și lipsa erecției pot conduce rapid la creșterea anxietăților și agravarea stărilor de depresie.
-Stres emoțional: în special datorat presiunii pe care o simți asupra ta cu privire la performanța sexuală.

Ce poți face?

Din fericire, nu este nevoie să trăiești cu acest disconfort psihologic și emoțional pentru tot restul vieții. De fapt, mergând direct la sursa problemei și tratând problema fizică, vei elimina în cel mai scurt timp și consecințele psihologice aduse de lipsa erecției. Ai la îndemână cele mai moderne și eficiente soluții pentru tratarea problemelor de impotență, redobândirea unei erecții potente și controlului în dormitor.

Începând cu o strânsă comunicare cu partenera, transparență și înțelegere, și până la terapie, îmbunătățirea stilului de viață și tratamente naturale pentru o erecție tare, ai zeci de soluții prin care să regăsești magia din viața ta sexuală. Găsind metoda optimă să-ți crești virilitatea cu o erecție pompată și îndelungată, vei reaprinde flacăra pasiunii în cuplu, vei resimți plăcerea explozivă a orgasmelor și, implicit, vei scăpa de impactul psihologic, anxietatea, depresia și lipsa încrederii aduse de impotență.

UP pentru bărbatul potent și fermecător

Simți că îți pierzi farmecul, sex-appeal-ul și propriul apetit sexual odată cu calitatea erecției și virilitatea? În acest caz, UP ar putea fi soluția perfectă pentru a relua controlul vieții tale emoționale, psihologice și, bineînțeles, sexuale. Concepută dintr-un complex de substanțe naturale, cu o formula unică pentru potență maximă, fiecare capsulă din acest supliment te va aduce mai aproape de satisfacție.

Combinația perfectă de panax ginseng cu rehmannia glutinosa, fructe goji și alte ingrediente pentru ultra potență din UP îți vor asigura nu doar erecții puternice și rapide pe toată durata actului sexual, ci și intensificarea plăcerii. Ca să uiți de stresul, eșecurile și frustrările aduse de lipsa erecției. Este timpul să te bucuri la maximum de senzații accentuate de plăcere, pasiune la cote maxime și ejaculări controlate.