Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 6 hormoni care influențează virilitatea unui bărbat. Cum să te bucuri de potență crescută

6 hormoni care influențează virilitatea unui bărbat. Cum să te bucuri de potență crescută


Publicat în: 2022-09-22
Uneori, motivele pentru care nu te bucuri de potență crescută nu vin din exterior, ci din interior. Află care sunt principalii hormoni masculini care influențează virilitatea unui bărbat.

Stresul cotidian, oboseala cronică sau evenimentele neplăcute sunt cauze frecvente pentru incapabilitatea de a avea și menține o erecție puternică pentru o partidă satisfăcătoare. Dar atunci când acest lucru se întâmplă în mod repetat, deși ești odihnit, fără griji, și într-o relație fericită, cauza ar putea fi în interior. Uneori, motivul pentru care nu te bucuri de potență crescută este un dezechilibru hormonal.

Deși testosteronul este cel mai cunoscut hormon masculin cu impact asupra vieții sexuale, acesta nu este singurul care influențează calitatea momentelor intime, apetitul sexual, plăcerea, orgasmele și fermitatea erecției. Află care sunt 6 hormoni care îți influențează virilitatea, și cum să te bucuri de potență crescută.

1. Oxitocina

Oxitocina este un hormon ce funcționează ca un neurotransmițător și al cărui rol în reproducere este foarte important. Contrar convingerilor populare, nu doar corpul femeilor produce oxitocină, ci și cel al bărbaților. Făcând parte și din lista de hormoni masculini, oxitocina ajută la deplasarea spermei. De asemenea, studiile sugerează că un nivel ridicat de oxitocină influențează libidoul, reflexele sexuale și orgasmul în cazul bărbaților.

2. Vasopresina

Un alt hormon cu impact notabil în viața sexuală a unui bărbat este vasopresina. Acesta este implicat în etapa de excitare, și de asemenea se sugerează că ar juca un rol important în crearea unei legături și accentuarea afecțiunii față de parteneră. Nivelul de vasopresină pare să crească atunci când apetitul sexual al unui bărbat crește, și să revină înapoi la valoarea inițială imediat după ejaculare.

3. Testosteronul

Cunoscut drept principalul hormon masculin responsabil cu funcțiile sexuale, apetitul sexual și chiar potența, testosteronul este hormonul cheie ce reglează fertilitatea, masa musculară, producția de celule roșii în sânge și distribuția grăsimii. Un nivel optim de testosteron înseamnă potență crescută și virilitate. Un nivel prea scăzut sau prea ridicat de testosteron va fi cel mai adesea asociat cu disfuncții erectile, astfel conducând la un libido scăzut, impotență, calitate scăzută a spermei, oboseală, depresie și irascibilitate.

4. Serotonina

Atât hormon, cât și neurotransmițător, serotonina este considerată având un rol inhibitor față de dorința sexuală. Este, astfel, un element-cheie în controlul ejaculării și calitatea erecției. Impactul serotoninei asupra activității sexuale masculine este strâns legat de cel al dopaminei, despre care poți citi în secțiunea următoare.

5. Dopamina

De asemenea un neurotransmițător, dopamina are potențialul de a declanșa o erecție, contribuie la apetitul pentru activitate sexuală și are un efect opus serotoninei, respectiv împinge bărbatul mai aproape de orgasm și de ejaculare. Tocmai de aceea, este esențial să existe un echilibru optim între nivelul de serotonină și cel de dopamină, pentru a putea avea un control ideal al ejaculării, orgasmului și plăcerii.

6. Glutamatul

Nu în ultimul rând, glutamatul este neurotransmițătorul excitator principal din creier, care poate influența activitatea sexuală masculină. Cercetările sugerează că un nivel ridicat de glutamat poate îmbunătăți activitatea sexuală masculină și libidoul. De asemenea, acesta influențează semnificativ nivelul de dopamină și deci, indirect, apetitul sexual și ejacularea.

Sex Power

Fie că te confrunți cu dezechilibre hormonale sau cu stres cotidian, Sex Power este soluția salvatoare ca să te bucuri de potență crescută. Indiferent că sunt cauze externe sau interne pentru performanțele slabe în dormitor, efectele sunt aceleași: dezamăgire, lipsa satisfacției și frustrare.

Cu Sex Power, vei uita de aceste sentimente neplăcute. Cu o formulă unică și extrase din plante naturale cu efecte deosebite asupra potenței, acest supliment este alegerea perfectă pentru o erecție puternică, mai multă energie și excitație crescută. Mai mult decât o erecție fermă și recuperare rapidă după fiecare partidă, Sex Power îți asigură și o ejaculare controlată dar puternică, pentru a te bucura de orgasm fără a diminua plăcerea sau a reduce durata partidei. Alegerea perfectă pentru a te bucura de toate efectele unui echilibru hormonal perfect, încă de la prima administrare!