Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Pasiune pierdută vs. satisfacție completă. Cum să-i spui că te confrunți cu impotență?

Pasiune pierdută vs. satisfacție completă. Cum să-i spui că te confrunți cu impotență?


Publicat în: 2022-09-26
Să-i spui sau să nu-i spui că te confrunți cu impotență? Va conduce asta la pasiune pierdută, sau la o soluție pentru satisfacție completă în cuplu? Decizia este la tine!

Ai conștientizat faptul că ai o problemă și că suferi de impotență. Ai decis să comunici cu partenera ta, pentru că ai citit peste tot că într-o relație, comunicarea este cheia și poate fi chiar cea mai bună modalitate să treci peste această problemă. Și cu toate acestea, niciodată nu pare a fi momentul potrivit să îi spui. Nu găsești ocazia. Iar când apare ocazia, nu-ți găsești cuvintele.

Principalul motiv care, probabil, te împiedică, este teama că te va respinge, te va judeca sau își va pierde interesul. De cele mai multe ori, însă, acestea sunt doar fricile tale pe care le reflecți asupra partenerei. O relație bazată pe încredere nu va ajunge la pasiune pierdută doar pentru că ai decis să comunici o problemă cu care te confrunți. Așadar, cum îi spui că suferi de impotență, asigurându-te totodată că rezultatul va fi o soluție optimă pentru a vă bucura împreună de o viață sexuală împlinită?

1. Pierderea potenței nu înseamnă pierderea masculinității

Doar pentru că te confrunți cu impotență și îți pierzi capacitatea de a menține o erecție puternică atât cât îți dorești nu înseamnă că îți pierzi toată aura masculină. Păstrează-ți energia alfa. Păstrează-ți vibrația masculină și partea dominantă, încrezătoare. Arată-i că în ciuda faptului că întâmpini un obstacol fizic, tu încă ai focusul mental și capacitatea de a menține controlul.

În loc să adopți o postură disperată și neajutorată în fața impotenței, fii hotărât și focusat pe a găsi o soluție. Astfel îi poți comunica problema, fără a părea lipsit de speranță și păstrându-ți virilitatea. Îi arăți, în acest mod, că încă ești bărbatul pe care și-l dorește, bărbatul care îi poate oferi nopțile fierbinți la care visează.

2. Ia în considerare și nesiguranțele ei

Un lucru la care poate că nu te-ai gândit este că, la fel cum tu ești nesigur pe performanțele tale sexuale, la fel și ea se poate îndoi de propriul sex-appeal. Dacă nu ai reușit de mai multe ori să îți menții o erecție tare în timpul partidelor de dragoste, partenera se poate îndoi de propriul farmec, aspect fizic sau senzualitate. Poate simți că nu este suficient de atrăgătoare pentru tine, că nu este îndeajuns.

Atunci când alegi să comunici cu ea despre impotență, îi îndepărtezi aceste griji și o asiguri că nu este cazul să se învinovățească dacă nu poți avea o erecție puternică. Astfel, vă veți putea focusa în continuare pe găsirea unei soluții optime, și nu pe sentimente de auto-învinovățire acolo unde nu este cazul.

3. Uită de rușine și de vinovăție

Scopul principal, atunci când alegi să-i spui că te confrunți cu impotență, este să rezolvați acest lucru. Să găsiți strategia, poziția, atingerile sau tehnicile potrivite pentru a vă bucura de o viață sexuală împlinită în continuare. Astfel încât rușinea, vinovăția, jena sau teama că vei fi judecat și că totul va conduce la pasiune pierdută nu își au locul.

Ține minte acest lucru atunci când îi explici totul, și păstrează-ți calmul și demnitatea. Nu ești singurul bărbat care se confruntă cu asta. Este normal și ai la îndemână o mulțime de soluții naturale care îți pot reda controlul, plăcerea și satisfacția supremă în dormitor.

UP – bărbații invincibili se bucură de ultra potență

UP este un supliment natural pregătit după o rețetă unică pentru a stimula potența și erecțiile puternice, care se mențin tari de-a lungul întregii partide sexuale. Mai mult decât să întârzie ejacularea pentru a te bucura timp îndelungat de plăcerea senzuală a fiecărei atingeri, substanțele active din UP intensifică plăcerea și orgasmul, pentru satisfacție completă cu fiecare capsulă. Ajutându-te să menții o stare de sensibilitate prelungită și accentuată în fața stimulilor sexuali, susținând un apetit sexual ridicat și asigurându-ți mai multă energie sexuală, UP este alegerea perfectă pentru a uita de impotență. Încearcă și vezi cum ajungi de la erecție slabă la erecții pompate și orgasme puternice în timp record!