Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Mai simplu decât credeai! 4 lucruri pe care nu le știai despre ejacularea prematură

Mai simplu decât credeai! 4 lucruri pe care nu le știai despre ejacularea prematură


Publicat în: 2022-09-27
Dacă te-ai confruntat chiar și de câteva ori cu ejaculare precoce, cu siguranță că îți e familiar sentimentul de frustrare pe care îl generează, poate chiar jenă și anxietate cu privire la următoarele partide sexuale. Atunci când ești încins și aprins după formele și atingerile iubitei, ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca timpul vostru de plăcere să fie limitat de un orgasm prematur și o ejaculare prea rapidă.

În următoarele minute vei afla 4 lucruri pe care poate că nu le știai despre ejacularea precoce. Rămâi până la final pentru a descoperi și una dintre cele mai moderne metode de a trata și preveni această situație neplăcută, pentru a te putea relaxa și bucura de partida de dragoste în întregime, cu un risc minim de ejaculare precoce.

1. Cauza nu este întotdeauna de natură psihologică

Deși stresul, oboseala, anxietatea și alte emoții negative pot contribui sau declanșa ejacularea prematură, nu întotdeauna cauza este la nivel psihologic sau emoțional. Uneori, motivul este de natură fizică. Fie că glandele hipersensibile de la nivelul penisului conduc la ejaculare într-un timp foarte scurt, fie că o prostată mărită conduce la ejaculare prematură. Investigațiile specializate sunt importante pentru a detecta cauza reală și a o trata astfel încât să te bucuri de o viață sexuală satisfăcătoare.

2. Nu este o boală

Nu este nici boală, nici afecțiune. De fapt, în afară de faptul că este neplăcută și cauzează frustrare ambilor parteneri, ejacularea precoce nu îți face niciun rău. Este considerată ceva care pur și simplu ,,se întâmplă”. Mai degrabă este un simptom ce indică o altă afecțiune, caz în care această afecțiune trebuie investigată și tratată corespunzător.

3. Poziția sexuală contează

În funcție de cât de mult te avantajează, poziția sexuală aleasă te poate ajuta sau te poate sabota. Spre exemplu, dacă partenera este deasupra, presiunea acumulată în zona intimă și stresul adițional pot conduce la ejaculare mai rapidă. În schimb, dacă tu te afli deasupra, te poți relaxa și poți controla mai bine fiecare mișcare, eliberându-te de presiune și oprindu-te când este nevoie pentru a prelungi plăcerea și a amâna orgasmul și ejacularea.

4. Există două tipuri de ejaculare precoce

Mai exact, există ejaculare precoce primară, atunci când ai avut această problemă dintotdeauna, și ejaculare precoce secundară, sau dobândită, atunci când ai dezvoltat recent această problemă. Deși niciuna din cele două categorii nu poate fi controlată, acestea pot fi ținute sub control.

Foarte multe soluții moderne, non-invazive și chiar naturale sunt disponibile astăzi și la îndemâna oricărui bărbat, pentru a gestiona și a ține sub control ejacularea precoce. Și cu siguranță merită încercate, atunci când miza o reprezintă întocmai calitatea și satisfacția vieții tale sexuale.

EjaControl – tratament natural pentru ejaculare precoce

Capsula EjaControl este aliatul perfect atunci când lupți contra timpului și vrei să te bucuri de trupul partenerei și deliciul fiecărei atingeri cu partide cât mai îndelungate. Echilibrând nivelul neurotransmițătorilor responsabili cu ejacularea, este soluția optimă pentru a prelungi plăcerea până la orgasm și a evita ejacularea prematură, fără a diminua senzațiile fermecătoare.

Păstrând intensitatea momentelor amoroase și a dorinței sexuale, EjaControl acționează prin intermediul substanțelor benefice din plante naturale atent selecționate pentru a preveni ejacularea prematură și a crește calitatea odihnei. Cu semințe de griffonia, extract de fruct cistanche și passiflora, EjaControl reglează nivelul de serotonină din creier și stimulează pofta de sex pentru a preveni ejacularea prematură indiferent de cauza acesteia. Astfel încât să-ți recapeți controlul asupra plăcerii și orgasmului propriu și să te bucuri de partide memorabile prelungite.