Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Fluctuațiile nivelului de testosteron de-a lungul zilei: cum îți afectează viața amoroasă?

Fluctuațiile nivelului de testosteron de-a lungul zilei: cum îți afectează viața amoroasă?


Publicat în: 2022-10-06
Nivelul de testosteron fluctuează de-a lungul zilei, iar acest lucru se reflectă în prezența sau lipsa abilității de a avea și menține o erecție tare, afectându-ți calitatea vieții sexuale.

Ai observat vreodată că te simți mai obosit și mai lipsit de chef în anumite momente ale zilei? Și că la polul opus se află alte etape de-a lungul zilei, în care nivelul de energie și poate chiar al dorinței sexuale crește? Una dintre potențialele cauze din spatele acestor schimbări de dispoziție și energie o reprezintă fluctuațiile nivelului de testosteron de-a lungul zilei.

Este unul dintre motivele pentru care în anumite momente ale zilei te simți mai puternic, fiind ora potrivită pentru antrenamente de forță. Însă productivitatea la locul de muncă și în sala de antrenamente nu sunt singurele activități afectate de fluctuațiile nivelului de testosteron. Apetitul sexual, calitatea vieții amoroase și implicit a erecției sunt de asemenea influențate de aceste schimbări. Vezi mai jos efectele fluctuațiilor testosteronului de-a lungul zilei:

Efectele unui nivel scăzut de testosteron

Un nivel al testosteronului scăzut îți poate influența aproape imediat experiența sexuală. Fiind unul dintre hormonii care stimulează fiziologic dorința sexuală masculină, acesta poate conduce rapid la scăderea dorinței sexuale sau lipsa completă a apetitului sexual, dacă se află la un nivel jos. Implicit, acest lucru va avea efecte puternice asupra abilității de a obține și menține o erecție tare.

Efectele unui nivel de testosteron crescut

La polul opus unui nivel scăzut, creșterea nivelului de testosteron are efecte pozitive asupra apetitului sexual și libidoului masculin. Un nivel optim de testosteron crește forța, rezistența, anduranța și abilitatea de concentrare. Totodată amplifică virilitatea și încrederea în sine, alături de potență și abilitatea de a te bucura de o erecție tare la dimensiuni maxime.

Cum fluctuează nivelul de testosteron de-a lungul zilei?

Conform cercetătorilor, nivelul de testosteron înregistrează o valoare de vârf în jurul orei 8 dimineața. Ceea ce înseamnă că îți începi ziua în forță, cu o valoare ridicată a testosteronului. Este unul dintre motivele pentru care apare dorința de sex matinal. Pe parcursul zilei, nivelul testosteronului scade treptat, ajungând la cele mai scăzute valori în jurul orei 8 seara. După care încep din nou să urce treptat de-a lungul nopții.

Iar pentru a complica lucrurile puțin mai mult, activitățile din timpul zilei au propria contribuție în aceste fluctuații. Antrenamentele de forță cu intensitate ridicată conduc la creșterea nivelului de testosteron temporară, pentru aproximativ jumătate de oră. Asta în timp ce antrenamentele cardio precum ciclismul sau alergarea pe distanțe lungi pot conduce la scăderea temporară a valorilor testosteronului. Același efect negativ îl are și stresul. În funcție de activitățile desfășurate, fluctuațiile vor fi mai multe sau mai puține, mai drastice sau mai puțin observabile.

Cele mai mari diferențe și fluctuații dintre valorile de vârf și valorile cele mai scăzute sunt resimțite în rândul bărbaților cu vârsta de 40 de ani sau mai tineri. Pentru ei, valoarea testosteronului dimineața poate fi chiar și cu 200 de unități mai mare decât seara. În timp ce pentru bărbații cu vârsta de 70 de ani sau peste au fluctuații mai mici. În cazul lor, diferența dintre nivelul de testosteron dimineața vs. seara poate fi chiar și de doar 50 de unități.

Sex Power stimulează creșterea nivelului de testosteron

Tribulus terrestris și panax ginseng sunt două dintre plantele cu cele mai puternice efecte asupra nivelului de testosteron. Iar acestea reprezintă ingrediente de bază în compoziția Sex Power, alături de epimedium, rhodiola și altele. O selecție specială de plante optime pentru a stimula creșterea nivelului de testosteron și aducerea acestuia în parametri optimi. Substanțele din fiecare capsulă de Sex Power stimulează pofta sexuală și îți asigură o erecție tare, alături de o ejaculare controlată și orgasme puternice. Astfel încât să te poți relaxa și să te bucuri la maximum de partide de amor intense. Încearcă-l, pentru o erecție puternică și energie masculină în orice moment al zilei, indiferent de fluctuațiile testosteronului.