Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cât de mult contează mărimea și ce alți factori influențează orgasmul și plăcerea în cuplu

Cât de mult contează mărimea și ce alți factori influențează orgasmul și plăcerea în cuplu


Publicat în: 2022-10-10
Mărimea contează pentru plăcerea în cuplu? Află răspunsul întrebării care a măcinat mințile bărbaților dintotdeauna. Care sunt factorii ce determină calitatea erecției?

Ce senzații sunt mai plăcute sau pot fi comparate cu deliciul tremurului și pulsului accelerat pe care îl simți atunci când plăcerea în cuplu scapă de sub control și orgasmul este iminent atât pentru tine, cât și pentru parteneră? Dar cum ajungi la această performanță? Cât de mult contează mărimea în acest sens? Și ce alți factori determină calitatea erecției unui bărbat, făcând diferența atunci când contează?

Rămâi pe această pagină pentru a afla răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care bărbații și le adresează și care devin sursa celor mai neplăcute insecurități masculine. Află tot ce trebuie să știi despre mărimea și calitatea erecției, dar și ce poți face pentru a maximiza plăcerea în cuplu și a te bucura de sex ca în cele mai fierbinți fantezii ale tale.

Contează mărimea pentru plăcerea în cuplu?

Adevărul este că bărbații sunt mai îngrijorați de mărime decât femeile – o confirmă chiar și studiile. De fapt, prin mărime, majoritatea persoanelor se referă la lungime. Și deși lungimea cu siguranță contribuie la cât de multă plăcere simt partenerii, nu este singurul aspect care contează. Mai mult decât atât, chiar și o lungime satisfăcătoare devine complet inutilă în lipsa altor factori cel puțin la fel de importanți pentru plăcerea în cuplu. Spre exemplu, dacă nu poți obține o erecție. Sau dacă nu o poți menține tare. Poate chiar mai mult decât mărimea, contează calitatea erecției. Vezi mai jos ce alți factori determină calitatea unei erecții și nivelul de satisfacție a partenerilor:

1. Fermitatea

O lungime mare își pierde farmecul dacă nu se bucură de fermitate. Cu cât mai pompată este erecția, cu atât fermitatea sa va valorifica fiecare centimetru. Este important să poți obține și menține o erecție, pentru a putea aprecia adevăratele senzații pe care o lungime satisfăcătoare le asigură.

2. Grosimea

Un lucru pe care specialiștii îl confirmă este acela că un penis foarte lung și subțire nu oferă la fel de multă plăcere ca unul mai scurt, dar gros și pompat. Grosimea este de fapt elementul care determină cu adevărat plăcerea de care partenera se bucură, datorită senzației că este ,,plină”.

3. Forma

Fiecare erecție este diferită. În timp ce unele au o formă perfect dreaptă, altele au avantajul de a fi ușor curbate în forma literei C, ideală pentru a stimula punctul G al partenerei și a o împinge rapid mai aproape de culmile orgasmului.

4. Poziția

Trecând peste calitățile anatomice, și poziția influențează plăcerea în cuplu. În funcție de mărimea erecției, pozițiile pot fi mai mult sau mai puțin avantajoase. Ajustează unghiul de penetrare și adâncimea prin alegerea poziției potrivite, pentru senzații cât mai confortabile și plăcute.

5. Ritmul

Mână în mână cu poziția este ritmul. Deși acesta nu influențează în mod direct calitatea erecției, este un element esențial pentru a determina nivelul de plăcere de care te bucuri împreună cu partenera. Găsește ritmul optim care o determină să respire sacadat și simultan te stimulează pentru a-ți menține erecția pompată la dimensiuni maxime.

6. Compatibilitatea

Un alt adevăr elementar este acela că nu există o erecție perfectă pentru toată lumea. Ci o erecție perfectă pentru o anumită parteneră. La fel cum fiecare erecție este unică, fiecare femeie este diferită. Compatibilitatea cuplului este cea care contează cu adevărat pentru a determina nivelul de extaz atins. Ceea ce pentru o femeie pare insuficient poate fi prea mult pentru alta.

7. Atitudinea

Nu în ultimul rând, componenta psihologică întotdeauna face o diferență. Încrederea în sine, libidoul și sex appeal-ul unui bărbat, virilitatea de care se bucură și atitudinea sigură că deții controlul te vor ajuta să crești calitatea erecției și a experienței pe care i-o oferi partenerei din brațele tale.

UP crește garantat calitatea erecției

Dintre toți factorii fizici care influențează plăcerea în cuplu, orgasmul și calitatea erecției explicați mai sus, fermitatea, și atitudinea sunt singurele pe care le poți schimba și îmbunătăți. Cum folosești acest lucru în avantajul tău? Folosește-le la maximul lor potențial pentru a crea cele mai intense senzații de plăcere pentru tine și parteneră. UP este suplimentul natural perfect conceput pentru a te ajuta să faci acest lucru.

Un stimulent pentru ultra potență pe bază de plante atent selecționate pentru a crește virilitatea și calitatea erecției, UP este alegerea optimă ca să te bucuri de o erecție puternică, pompată la dimensiuni maxime. Datorită substanțelor active pe care le conține, această capsulă crește fermitatea erecției și o menține tare timp îndelungat, totodată redându-ți virilitatea și încrederea în sine. Cu dorințe sexuale amplificate și o erecție tare, te vei bucura garantat de o atitudine încrezătoare și sex appeal-ul de care ai nevoie pentru a-ți înnebuni partenera de plăcere și savoarea orgasmelor cutremurătoare.