Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum depășești acele probleme în cuplu declanșate de ejacularea prematură?

Cum depășești acele probleme în cuplu declanșate de ejacularea prematură?


Publicat în: 2022-10-20
Nu este un secret faptul că partidele cu ejaculare prematură au un deznodământ dezamăgitor. Iar frustrarea și insatisfacția sexuală nu întârzie să creeze nemulțumiri pentru ambii parteneri: insecurități pentru el, dorințe nesatisfăcute pentru ea. Dacă ejacularea prematură ocazională se transformă în rutină, atunci mai devreme sau mai târziu, relația cu partenera va avea de suferit.

Natura acestor probleme în cuplu poate varia, de la insatisfacția partenerei și pierderea interesului într-o relație intimă, până la infiltrarea bănuielii de infidelitate. Cum depășești aceste probleme, și cum preiei din nou frâiele relației tale, înainte ca aceasta să fie ruinată de ejaculare prematură constantă? Vezi mai jos cele mai frecvente efecte ale ejaculării premature asupra relației, și soluțiile care te scot din impas!

Scăderea stimei de sine

Anxietatea, depresia și stresul cronic sunt cauze demonstrate și frecvente ale unui climax precoce. Iar frica de ejaculare prematură poate fi întocmai motivul din spatele anxietății care cauzează orgasmul necontrolat. Cu atât mai mult cu cât se creează dezechilibre hormonale la nivelul neurotransmițătorilor, scăzând nivelul de serotonină și crescând cel de dopamină. Astfel crește și mai mult riscul de ejaculare prematură. În aceste situații, o comunicare transparentă cu partenera, eforturile comune de relaxare, asigurarea că nu este o tragedie să ejaculezi prematur uneori, și gestionarea stresului prin diverse modalități te vor ajuta să depășești aceste situații dificile. Cheia este să-ți păstrezi o conexiune bună atât pe plan emoțional, cât și intim, cu partenera.

Crește riscul infidelității?

Adevărul este că ejacularea prematură nu crește riscul infidelității în mod direct. Ci doar accentuează lipsa încrederii dintre parteneri. Atunci când simți că nu ești suficient și că nu o satisfaci conform așteptărilor, ți se poate infiltra rapid idea și teama de infidelitatea partenerei. Teama că va căuta în altă parte ceea ce bărbatul de lângă ea nu îi poate oferi.

Dacă totuși vrei să te asiguri că această teamă nu se materializează, este suficient să nu o neglijezi. Asigură-te că o conduci la orgasm, chiar și prin alte modalități. Astfel va scădea nivelul de frustrare și de insatisfacție și o vei ține lângă tine, până când găsești o soluție pe termen lung pentru a ține sub control ejacularea precoce, redobândind controlul plăcerii și al orgasmelor proprii și ale partenerei.

Vrei să scapi de ejaculare prematură cu orice preț

Deși nu garantează că va rezolva toate problemele din relație (spre exemplu, lipsa infidelității), faptul că scapi de ejaculare prematură este un prim pas pentru a redeveni stăpân pe fiecare partidă de sex și pe relația ta. Așa că rezolvarea acestei probleme devine o prioritate. Din fericire, specialiștii au dezvoltat soluții excelente pentru a te ajuta să gestionezi ejacularea precoce, bucurându-te în continuare de o viață sexuală activă, satisfăcătoare și plină de plăcere.

Prematrol – pasul unu ca să îți salvezi relația

Dacă ești gata să reînvii pasiunea și atracția în dormitor, încearcă Prematrol! Conceput pe bază de substanțe naturale active ca palmierul pitic, lăptișorul de matcă, ginseng, păducel și altele, este un tratament ideal pentru a te ajuta să te bucuri de partide de sex îndelungate, fără a ejacula prea repede. Oferindu-ți o erecție fermă pe toată durata actului sexual și o excitație controlată, Prematrol prelungește fiecare partidă și îți redă controlul momentului ejaculării. Asta pentru că mixul de plante este dozat în proporții strategice. Acționează direct la sursa problemelor, stimulând secreția de serotonină și astfel scăzând nivelul de stres și anxietatea. Uită de probleme în cuplu pe baza orgasmelor ruinate sau frustrării partenerei! Prematrol îți intensifică plăcerea și te înarmează cu încrederea unei ejaculări controlate și puternice.