Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Top 5 inhibiții sexuale ale unei femei. Când slăbiciunile ei devin atuurile tale

Top 5 inhibiții sexuale ale unei femei. Când slăbiciunile ei devin atuurile tale


Publicat în: 2022-10-26
La fel cum o erecție slabă te poate împiedica să-i oferi partenerei plăcere intensă, și inhibițiile sexuale ale unui femei pot sta în calea unui orgasm puternic. Cum reacționează un bărbat în astfel de situații?

Atât bărbații, cât și femeile, se pot confrunta cu diverse temeri și inhibiții sexuale, atunci când ajung în intimitate. Iar dacă natura bărbaților este de partea lor și îi ajută să treacă deseori mai ușor peste anxietăți pentru a se bucura de plăcerea supremă a actelor erotice, nu același lucru se întâmplă și în cazul femeilor.

Indiferent de cât sunt de excitate, există inhibiții sexuale care pot lua amploare până într-acolo încât să-și piardă complet apetitul sexual. Un bărbat experimentat nu se va lăsa intimidat de astfel de situații, din contră. Atunci când îi cunoști slăbiciunile, le poți transforma ușor în atuurile tale. Știi exact cuvintele pe care să i le șoptești și punctele pe care să le atingi, să o ai complet sub vraja ta fermecătoare.

Dacă știi ce inhibiții sexuale o rețin de la a savura plăcerea sexuală, atunci îi poți arăta că deții încrederea și controlul de sine pentru a o asigura că nu este cazul să-și facă griji. Atunci când o faci să fie relaxată în brațele tale și îi alungi toate gândurile din minte, puteți trăi împreună cele mai sălbatice fantezii sexuale. Iată deci, care sunt 5 dintre cele mai frecvente întrebări, temeri și inhibiții sexuale ale unei femei:

1. “Oare chiar se gândește la mine în timpul sexului?”

Femeile se tem că nu sunt suficient de bune pentru partenerii lor. Comparațiile cu starurile din filme pentru adulți, falsa competiție cu altă femeie care pare mai atrăgătoare, teama că nu arată sau nu se simte destul de bine pentru tine o pot inhiba puternic.

Cum transformi această slăbiciune în atuul tău? Fii prezent atunci când sunteți intimi. Vorbește-i, fă-i complimente, sau pur și simplu atinge-o în moduri din care poate înțelege că ești acolo cu și pentru ea, și că mintea ta nu este la corpul vreunei foste.

2. “Fac bine ceea ce fac?”

Încă un punct în lista de inhibiții sexuale frecvente ale femeilor provine din teama că nu îți place ceea ce face. Modul în care se mișcă, cum reacționează la atingerile tale, cum te atinge. Nesiguranța că nu are destul de multă experiență pentru a te face să te simți bine o va inhiba și pe ea de la a da frâu liber sexualității și a se bucura de plăcere.

Cum transformi această slăbiciune în atuul tău? Fii vocal. Încurajeaz-o sau ghideaz-o să te atingă așa cum îți place – iar când o face, asigură-te că plăcerea ta se reflectă fie cu ajutorul cuvintelor, fie cu al sunetelor. Bărbații nu sunt întotdeauna vocali în dormitor, dar acest lucru poate face o diferență enormă pentru a o ajuta să scape de astfel de inhibiții sexuale. Iar ca un avantaj bonus, dacă folosești o tonalitate potrivită a vocii, s-ar putea să o exciți și mai tare cu timbrul tău vocal.

3. “Sunt prea gălăgioasă?”

Femeile care se bucură de plăcere în mod vocal și au un volum ridicat al strigătelor de plăcere se pot confrunta frecvent cu teama că sunt prea gălăgioase. Și că fie nu îți place acest lucru, fie pot fi auzite.

Cum transformi această slăbiciune în atuul tău? Asigur-o că este în regulă, și chiar încurajeaz-o să vocalizeze plăcerea pe care i-o oferi. Până la urmă, când nu se poate abține să îți strige numele, ai una dintre dovezile incontestabile că performanța ta sexuală este încântătoare.

4. “De ce durează atât de mult până ajung la orgasm?”

Faptul că ajunge mai greu la orgasm îi poate genera un sentiment de vinovăție. Se simte vinovată sau chiar jenată de faptul că nu poate să ajungă la climax atât de repede ca partenerul, acesta fiind și unul dintre motivele principale din spatele orgasmului mimat.

Cum transformi această slăbiciune în atuul tău? Păstrează un ritm constant și acordă-i timpul necesar, asigurându-te că nu îi lași impresia că acest lucru este o povară pentru tine, ci din contră, că savurezi fiecare secundă care prelungește partida și plăcerea.

5. “Sunt suficient de umedă?”

În topul listei de inhibiții sexuale ale unei femei se află dificultatea de a se simți suficient de excitată. Uneori, stresul cotidian sau diverse alte cauze pot face dificil ca corpul unei femei să se relaxeze și să se lubrifieze corespunzător. Cum transformi această slăbiciune în atuul tău?

Spanish Fly crește libidoul feminin și pasiunea sexuală

Când vrei să-ți ajuți iubita să se relaxeze și să atingă starea de excitație pentru o noapte incendiară, adaugă-i 30 de picături de Spanish fly în băutura preferată. Fiind un complex de rădăcină de Angelica, vitamina C și L-arginină, efectele afrodisiace ale acestui mix îi vor crește aproape instantaneu dorința și apetitul sexual, intensificând plăcerea și numărul orgasmelor datorită unei senzații puternice de excitare. Dacă vrei ca un libido crescut și o pasiune înflăcărată să ia locul listei de inhibiții sexuale în viața partenerei, înlătură toate piedicile pentru a vă bucura de senzații amplificate cu Spanish Fly!