Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Afrodisiace vs. anafrodisiace: cine îți este aliatul pentru o erecție controlată?

Afrodisiace vs. anafrodisiace: cine îți este aliatul pentru o erecție controlată?


Publicat în: 2022-10-28
Afrodisiacele sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri, pentru a stimula dorința sexuală a bărbaților și pentru a le intensifica plăcerea și orgasmele. Deși mai puțin cunoscute, în egală măsură au fost folosite și anafrodisiacele, de asemenea din timpuri străvechi. În funcție de scopul lor și de situație, bărbații au apelat fie la prima, fie la a doua soluție, pentru un control perfect al erecției și apetitului sexual. Dar care sunt diferențele dintre afrodisiace și anafrodisiace, și cum îți afectează consumul acestor alimente viața sexuală? Ce efecte are fiecare și pe care ar trebui să-l alegi, pentru o ejaculare puternică și plăcere amplificată la fiecare partidă de sex? Află mai jos totul despre cele două tipuri de substanțe, dar și cum să le folosești în mod optim pentru a-ți îmbunătăți performanțele sexuale.

Ce sunt afrodisiacele?

Afrodisiacele sunt alimente, plante sau substanțe care activează instinctul sexual, astfel inducând dorința sexuală și starea de excitație. Cu toate că afrodisiacele pot fi folosite atât de către bărbați cât și de către femei pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale și amplificarea plăcerii, acestea tind să fie mai eficiente în privința instinctului sexual masculin. Asta pentru că proprietățile afrodisiacelor cresc nivelul de testosteron mai mult decât îl cresc pe cel de estrogen.

Efecte afrodisiace pentru erecție

Atunci când consumi un afrodisiac, acesta îți amplifică pofta și dorința de intimitate, datorită efectelor asupra libidoului. Iată ce alte efecte experimentează un bărbat atunci când consumă afrodisiace pentru îmbunătățirea erecției și a performanței în dormitor:

-Creșterea nivelului de testosteron
-O erecție controlată, fermă și tare
-Creșterea libidoului și a stării de excitație
-Amplificarea plăcerii
-Intensificarea orgasmelor

Ce afrodisiace ai la îndemână?

De la plante naturale și până la fructe și alte alimente, ai la îndemână o mulțime de opțiuni atunci când vrei să te bucuri de efectele afrodisiacelor în viața sexuală, în mod natural:

-Pudra de maca
-Panax ginseng
-Ginkgo biloba
-Tribulus terrestris
-Pepene roșu
-Rodie
-Ciocolată neagră
-Fistic și multe altele.

Ce sunt anafrodisiacele?

Anafrodisiacele sunt întocmai opusul afrodisiacelor. Supranumite și antiafrodisiace sau antafrodisiace, acestea scad libidoul masculin și apetitul sexual. Soldații foloseau astfel de substanțe în timpurile vechi, din motive care pot fi ușor intuite.

Efecte anafrodisiace pentru erecție

La o primă privire, consumul de anafrodisiace nu doar că pare inutil, ci chiar contraproductiv pentru performanțele sexuale masculine. Însă acestea devin foarte utile atunci când te confrunți cu hipersexualitate, sau hipersensibilitate la stimulii de plăcere, prin efecte ca:

-Diminuarea apetitului sexual
-Scăderea nivelului de excitație
-Diminuarea atracției sexuale
-Inhibarea parțială a plăcerii
-Întârzierea și îngreunarea orgasmelor

Practic, dacă simți plăcerea sexuală prea intens și te confrunți des cu ejaculare prematură, atunci reducerea nivelului de excitație și a apetitului sexual cu ajutorul anafrodisiacelor te poate ajuta să-ți controlezi mai bine erecția și să te bucuri de o ejaculare puternică, dar controlată. Diminuând excitația fizică, acestea vor face mai greu să ajungi la orgasm, astfel prelungind partidele de amor pentru ca tu și partenera să vă bucurați mai mult timp de fiecare atingere, cu o erecție controlată.

Exemple de anafrodisiace

Încă din timpuri medievale, au fost folosite anafrodisiace cu scopul de a gestiona hipersexualitatea sau de a reduce dorința sexuală. Iată câteva exemple de afrodisiace care pot inhiba plăcerea, pentru o erecție controlată:

-Alcool
-Tutun
-Zahăr și grăsimi în exces
-Lemn dulce
-Coriandru
-Dovleac și altele.

Afrodisiace vs. anafrodisiace: cine îți este aliatul pentru o erecție controlată?

Atunci când îți dorești partide de sex reușite, vrei să te bucuri de cele mai bune performanțe sexuale. Ai nevoie atât de o erecție pompată și de o puternică dorință sexuală, cât și de controlul necesar pentru a menține erecția și a preveni un orgasm prematur. Vei avea nevoie de efectele benefice ale ambelor substanțe: creșterea nivelului de testosteron și a plăcerii cu afrodisiace pentru plăcere ejaculare puternică, alături de întârzierea orgasmului și a ejaculării cu anafrodisiace. Cum îmbini, așadar, beneficiile ambelor tipuri de substanțe?

Sex Power: combinația perfectă pentru sex ultra satisfăcător

Cu un complex de substanțe atent alese de către specialiști pentru performanțe sexuale la cel mai înalt nivel, Sex Power este un supliment natural ale cărui efecte pun în balanță exact efectele benefice discutate mai sus, într-o combinație echilibrat dozată de afrodisiace și anafrodisiace. Cu ingrediente ca panax ginseng și tribulus terrestris în proporții optime pentru o erecție controlată și o ejaculare puternică, acesta îți asigură energie și plăcere intensă pe tot parcursul actului sexual, întârziind însă ejacularea pentru un orgasm sub controlul tău total. Dacă vrei să duci jocurile sexuale și satisfacția în cuplu la următorul nivel, Sex Power este răspunsul!