Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 6 motive să incluzi fructe Goji în alimentația ta. Ce beneficii aduc la performanța sexuală?

6 motive să incluzi fructe Goji în alimentația ta. Ce beneficii aduc la performanța sexuală?


Publicat în: 2022-10-31
Este adevărat că performanța sexuală poate fi susținută cu ajutorul consumului de fructe Goji? Ce spune știința din spatele acestor afirmații?

Probabil că ai auzit deja că te poți bucura de o serie de beneficii pentru întregul organism dacă introduci fructele Goji într-o dietă echilibrată. Și că aceleași fructe te pot ajuta să-ți îmbunătățești performanța sexuală. Dar care este legătura dintre consumul de Goji și o erecție tare, și care este știința din spatele afirmațiilor care susțin că Goji te pot ajuta să simți din nou farmecul unei vieți sexuale satisfăcătoare?

Considerat unul dintre cele mai populare Superfruits (superfructe) ale momentului, Goji (Lycium barbarum) este cunoscut pentru proprietățile benefice în lupta cu cancerul și diabetul. Dar care sunt legăturile cu creșterea performanțelor sexuale și contribuția la o erecție tare? Vezi mai jos 6 motive pentru care să nu omiți fructele Goji în alimentația ta, pentru efecte optime în viața sexuală.

1. Fructele Goji au efecte afrodisiace

Numărându-se printre cele mai cunoscute afrodisiace în țările asiatice, fructele Goji sunt apreciate pentru potențialul de a stimula apetitul sexual, crescând libidoul. Sursă importantă de antioxidanți, contribuie la îmbunătățirea stării de dispoziție și a energiei, ambele fiind componente importante ale apetitului sexual și ale unei vieți intime împlinite.

2. Ajută la echilibrarea hormonilor

Există studii care demonstrează că Goji pot fi folosite pentru a trata deficiențe importante din organism. Drept rezultat, acestea susțin restaurarea echilibrului hormonal și sănătății hormonale. Evident, deoarece echilibrul hormonal joacă un rol crucial în sănătatea și performanța sexuală, este evidentă importanța efectului hormonal al consumului de fructe Goji.

3. Susțin scăderea în greutate

Cu un număr redus de calorii, bogate în micronutrienți și având un indice glicemic scăzut, sunt excelente pentru a reduce pofta de dulce fără a depăși limitele unui deficit caloric. Astfel susțin eforturile de pierdere a greutății. Având în vedere că obezitatea este una dintre cauzele principale ale disfuncțiilor erectile, scăderea în greutate va avea garantat efecte benefice în viața sexuală a unui bărbat. De la creșterea potenței și a apetitului sexual și până la abilitatea de a obține și menține timp îndelungat o erecție tare, vei observa o mulțime de efecte pozitive pentru performanța sexuală atunci când consumul de fructe Goji te ajută să scapi de kilogramele în plus.

4. Remediu alternativ pentru disfuncțiile erectile

Conform studiilor din ultimii 10 ani, fructele Goji prezintă un potențial promițător de a promova sănătatea sexuală. Acestea funcționează ca un remediu alternativ pentru disfuncții erectile, contribuind la abilitatea de a obține o erecție tare și fermă.

5. Efecte de creștere a fertilității

Cercetări recente din 2015 concluzionează cu încredere că fructele de Goji vin la pachet cu o serie de efecte de îmbunătățire a fertilității masculine. Un motiv în plus pentru care a fost folosit încă din vechi timpuri în medicina alternativă chinezească, pentru a ajuta bărbații să-și crească performanța sexuală.

6. Contribuie la creșterea nivelului de testosteron

Poate că cel mai important motiv pentru care fructele Goji sunt considerate un stimulent sexual puternic este contribuția la creșterea nivelului de testosteron. Strâns legat de virilitatea unui bărbat, un nivel de testosteron optim conduce incontestabil la un libido crescut, precum și energie și dispoziție îmbunătățite, toate acestea fiind elemente esențiale ale unei vieți sexuale satisfăcătoare.

UP – toate beneficiile fructelor Goji în fiecare capsulă

Poate că te-au fermecat efectele pozitive pe care ți le promit fructele Goji, însă acestea nu sunt întotdeauna cele mai accesibile alimente. Tocmai de aceea, au fost atent dezvoltate soluții ca suplimentele UP, mult mai convenabile. Ca să te bucuri de beneficiile fructelor Goji pentru performanța sexuală în doar câteva minute, plus extra beneficii precum plăcere intensificată și orgasme controlate.

Un supliment natural pentru a îmbunătăți performanța sexuală, UP conține un puternic extract de fructe Goji, comprimând toate beneficiile acestora într-o singură capsulă. Mai mult decât atât, cu un adaos de substanțe active pentru stimularea potenței precum Panax ginseng și Ignamă montană, UP te ajută să-ți redobândești controlul asupra virilității și vieții în dormitor, cu un apetit sexual crescut și o erecție tare pe toată durata actului sexual.