Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Obiceiuri zilnice pentru sănătatea prostatei. Păstrează-ți vitalitatea chiar și după 50 de ani

Obiceiuri zilnice pentru sănătatea prostatei. Păstrează-ți vitalitatea chiar și după 50 de ani


Publicat în: 2022-11-01
O prostată mărită vine la pachet cu o mulțime de neplăceri, indiferent de vârsta la care problemele încep să apară. Atenția la obiceiurile zilnice benefice și dăunătoare este crucială pentru a proteja și menține sănătatea prostatei.

Una dintre cele mai frecvente afecțiuni cu care se confruntă bărbații – mai ales după vârsta de 50 de ani – o reprezintă problemele cu prostata. De aceea este importantă grija pe care o acorzi acestui aspect în viața ta, chiar și cu mulți ani înainte. Dincolo de sfaturile de bază precum evitarea fumatului și a obezității, există obiceiuri simple în ritualurile de zi cu zi pe care le poți implementa pentru a te proteja.

Prevenția este întotdeauna cea mai bună soluție. Iar atunci când nu mai poți preveni, poți în continuare să faci tot ce se poate pentru a gestiona cât mai bine și a menține sănătatea prostatei în parametri cât mai optimi. Iată ce obiceiuri zilnice poți adopta pentru a-ți proteja cât se poate de bine prostata, ca să te bucuri de energie, vitalitate și chiar performanțe sexuale la fel de satisfăcătoare, indiferent de vârstă.

1. Hidratarea este elementară, dar esențială

Poate părea un obicei banal, dar ai fi surprins de cât de neglijat este. Hidratarea este esențială pentru sănătatea generală și mai ales a rinichilor, a tractului urinar și a prostatei. Contorizează-ți consumul zilnic de apă și asigură-te că te hidratezi corespunzător.

2. Reducerea consumului de carne roșie

Atenție! A reduce nu înseamnă a renunța. Carnea roșie are propriile sale beneficii pentru sănătatea organismului. Consumată în exces, însă, aceasta a fost asociată de către specialiști cu un risc crescut de cancer de prostată. Consumul moderat de carne roșie poate reduce acest risc și îți poate proteja sănătatea prostatei pe termen lung.

3. Ritualul cafelei de dimineață îți aduce mai multe beneficii decât credeai

Conform studiilor, între 1 și 3 cești de cafea pe zi pot reduce cu până la 33.33% șansele de a dezvolta forme agresive ale cancerului de prostată. Așadar, dacă obișnuiești să-ți savurezi cafeaua de dimineață, continuă să o faci, este mai benefic decât credeai chiar și pentru sănătatea prostatei.

4. Evită să stai pe scaun prea mult timp, sau compensează prin activitate fizică

Atunci când stai pe scaun perioade îndelungate, se exercită o presiune puternică asupra glandei prostatei, iar această presiune poate conduce la inflamare pe termen lung. Încearcă să eviți statul pe scaun timp îndelungat, luând pauze de mișcare. Și, totodată, compensează-ți inactivitatea prin mișcare. Fă-ți timp să exersezi și să faci antrenamente de cardio, aerobic și chiar de forță de mai multe ori pe săptămână, pentru sănătatea optimă a prostatei și a întregului organism.

5. Folosește ProstaMax pentru a menține sănătatea prostatei în cei mai buni parametri

Conceput special pentru sănătatea prostatei, ProstaMax este alegerea ideală pentru a-ți proteja sistemul urinar și prostata. Chiar și atunci când te confrunți cu diverse afecțiuni ale glandei prostatei, urinări nocturne și alte efecte neplăcute, acest supliment natural contribuie la un flux de urină sănătos, scăderea presiunii din vezica urinară, a frecvenței nevoii de urinare, și la îmbunătățirea vieții sexuale afectate de o prostată mărită. După vârsta de 50 de ani, ProstaMax devine aliatul perfect pentru a îmbunătăți și menține sănătatea prostatei, așa încât este un element esențial pe lista de ritualuri zilnice.