Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Jocurile seducției înving disfuncția erectilă: 5 trucuri să-i menții flacăra pasiunii aprinsă

Jocurile seducției înving disfuncția erectilă: 5 trucuri să-i menții flacăra pasiunii aprinsă


Publicat în: 2022-11-03
Una dintre cele mai frecvente implicații psiho-emoționale atunci când suferi de disfuncție erectilă este impresia că îți pierzi controlul, virilitatea și atracția. Dar cu toate că performanțele în dormitor scad, asta nu înseamnă că îți scade și sex-appeal-ul. Nu atunci când îți păstrezi încrederea în sine și aura masculină.

Dar ce poți face pentru a accentua acest sex-appeal și încrederea în sine, pentru a-ți menține partenera atrasă de tine? Dincolo de un aspect îngrijit, de faptul că miroși bine și că porți parfumuri plăcute care îți scot în evidență trăsăturile de personalitate care te reprezintă, iată 5 dintre cele mai puternice trucuri de seducție. Folosite cu subtilitate, acestea te vor ajuta să o aduci în patul tău și nu doar atât, ci să vă bucurați împreună de sex satisfăcător. Da, în ciuda faptului te confrunți cu disfuncție erectilă!

1. Seducția și disperarea se exclud reciproc

Cu sau fără disfuncție erectilă, disperarea nu este seducătoare. Nu ceda tentației de a-i arăta că ea este o nevoie pentru tine. Ai grijă la jocurile de seducție aplicată invers, și nu deveni victima lor. Evită capcana în care, cu cât ea pare mai inaccesibilă, cu atât îi arăți că o dorești mai mult. Păstrează-ți stima de sine și învață să accepți – și să gestionezi – un refuz. Insistența nu este atractivă, dacă nu este susținută de tactică.

2. Nu fi disponibil întotdeauna

În loc să cazi în capcana jocului menționat mai sus, stăpânește-l și atrage-o pe ea în capcană. Nu fi întotdeauna accesibil pentru ea, și alimentează-i dorința de a te avea, de a te cuceri și de a-ți obține disponibilitatea. Asta înseamnă să joci rolul bărbatului inabordabil? Nicidecum. Există o diferență între a nu fi disponibil uneori pentru a accentua nevoia de a-ți obține atenția, și a nu fi disponibil niciodată în mod manipulator, pentru a-i crea o nevoie subconștientă de a-ți merita atenția. Această diferență stabilește o limită fină între seducător și toxic.

Important este să nu uiți de tine în încercarea de a o cuceri. Acordă timp pasiunilor tale și dedică-ți timpul dezvoltării personale. Fii disponibil întâi pentru nevoile tale și doar ulterior pentru ale ei. Un bărbat focusat și preocupat de propriile obiective lasă impresia unui bărbat hotărât și capabil, ceea ce femeile găsesc atrăgător.

3. Tentația și suspansul anticipează plăcerea

Previzibilitatea evoluează rapid în plictiseală. În momentul în care ea simte că știe tot ce poate aștepta de la tine, vraja seducției se fisurează. Jocul seducției este un joc de putere, iar ceea ce faci atunci când ești previzibil este să cedezi puterea. Păstrează spontaneitatea, vino cu elemente surpriză, suspansul este aliatul tău.

La fel este și tentația, una dintre armele supreme din seducție. Cunoaște-i dorințele ascunse și slăbiciunile, și insinuează subtil că o poți conduce către îndeplinirea acelor fantezii. Dar folosește concepte vagi, pentru a-i stârni curiozitatea și dorința de a fi cu tine. Creează anticipația plăcerii pe care tu i-o poți oferi, iar dorința sexuală și tentația vor exploda.

4. Nu subestima limbajul corpului

Menține contactul vizual. Folosește atingerile și flirtul. La fel ca vinul bun, aceste elemente clasice de seducție nu expiră, ci se rafinează. În continuare este atractiv să o privești în ochi. În continuare este seducător să stabilești o senzație de control și masculinitate cu o tonalitate potrivită a vocii. În continuare flirtul contruiește anticiparea și tentația discutate mai sus.

5. Sex Power – trucul suprem al unui bărbat încrezător

Odată ce stăpânești arta psihologică a seducției, este timpul să-ți susții încrederea în sine și pe plan fizic. Nu pune semnul egal între disfuncție erectilă și o viață sexuală nesatisfăcătoare. Cu Sex Power, te bucuri de erecții puternice și apetit sexual ridicat, iar erecția slabă sau pierderea acesteia în mijlocul acțiunii va rămâne un coșmar îndepărtat.

Fără momente jenante sau lipsa încrederii, cu Sex Power duci jocul seducției la următorul nivel. Cu un complex activ de substanțe ce accentuează virilitatea, aceste capsule îți cresc energia sexuală, stimulând erecția și apetitul pentru intimidate pentru 3, chiar 4 zile. Un cocktail de epimedium, tribulus terrestris, ginseng și alte substanțe similare îți asigură ejaculare controlată, erecții puternice și putere de seducție cu efecte rapide și sigure, ca să o menții sub vraja bărbatului încrezător de la începutul jocurilor de seducție și până la orgasmele puternice din dormitor.