Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Piedicile unei erecții puternice și cum să obții o pompare maximă

Piedicile unei erecții puternice și cum să obții o pompare maximă


Publicat în: 2022-11-07
Poți avea piedici în fața unei erecții puternice. Dar nu trebuie să le permiți să te împiedice la propriu de la satisfacția partidelor de sex intens. Află cum să obții o pompare maximă.

De-a lungul vieții oricărui bărbat, e perfect normal să te confrunți cu tot felul de piedici care nu te lasă să te bucuri de sex așa cum îți dorești. Asta nu înseamnă că nu-ți mai poți trăi fanteziile sexuale. Trebuie doar să identifici piedicile ce stau în calea plăcerii și să înveți să le depășești pentru a obține din nou pompare maximă și plăcere la superlativ. Descoperă principalele obstacole din fața erecțiilor potente.

1. Stresul, anxietatea și depresia reprezintă inamicul nr. 1 al unei erecții puternice

Lipsa odihnei, somnul agitat, starea de oboseală, de iritabilitate, depresia, anxietățile și stresul cronic – toate acestea pot fi cauze principale pentru care nu poți obține sau menține o erecție tare așa și atât cât dorești. Practic, orice piedică în calea relaxării tale este o piedică în fața unei erecții puternice.

2. Consumul de alcool

Există tipuri de alcool care te ajută, și tipuri de alcool care te sabotează. Dincolo de acest aspect, însă, adevărata diferență o face cantitatea. Dacă ai consumat un pahar de vin roșu pentru a scăpa de inhibiții înainte de o partidă de o noapte, poți avea parte de sex sălbatic acompaniat de plăcerea amplificată de ușoara amețeală a beției. În schimb, dacă ai consumat o cantitate prea mare de alcool, acest lucru va reduce considerabil plăcerea și sensibilitatea la stimulii sexuali. Ceea ce înseamnă că până și atunci când poți obține o erecție, nu te vei bucura de pompare maximă.

3. Lipsa stimulării complete

Apetitul și sexualitatea masculină au nevoie de o stimulare completă, într-un combo complex de stimuli, pentru a putea atinge o stare de excitație imbatabilă și a obține o erecție cu pompare maximă. Asta înseamnă că ai nevoie atât de stimulare fizică și vizuală, cât și de stimulare mentală, respectiv jocuri senzuale, flirt și starea de tensiune sexuală. Contrar părerilor populare că doar femeile au nevoie de tachinare sau preludiu, și că bărbații au nevoie doar de stimulare vizuală, lucrurile stau diferit. Faptul că nu ești stimulat sexual pe toate planurile poate reprezenta o piedică importantă în fața unor erecții puternice.

4. Disfuncție erectilă

Nu trebuie ignorată nici posibilitatea că piedica principală în fața unor erecții puternice care să-ți asigure plăcerea în cuplu poate fi o disfuncție erectilă. De fapt, impotența este una dintre cele mai frecvente cauze pentru care bărbații nu pot obține și menține o pompare suficientă pentru a oferi partenerei și sinelui momente de extaz sexual.

5. Nu vrei să apelezi la pastile pentru potență – e de înțeles și perfect plauzibil!

Fie că te confrunți cu impotență sau pur și simplu cu anxietate și perioade stresante, faptul că nu poți obține o erecție puternică poate fi deseori ameliorat ușor și simplu cu ajutorul pastilelor pentru potență. Iar atunci când refuzi acest lucru și le eviți, teama ta față de suplimentele pentru potență poate deveni ea însăși o piedică ce îți refuză dreptul la erecții pompate. Iar acest lucru este perfect plauzibil și de înțeles! Asociem toată viața pastilele cu boli și tratamente complexe, cu efecte adverse și riscul de a crea dezechilibre hormonale, astfel încât orice capsulă ajunge să vină cu o conotație negativă pentru creier. Din fericire, însă, capsulele pentru potență nu sunt singura salvare, există și alte soluții!

ActivMax pentru erecții puternice cu pompare maximă – fără pastile!

Activmax este un spray pentru potență conceput pentru stimularea sexuală în cel mai modern, rapid, simplu și non-invaziv mod. Cu o eficiență demonstrată de a dirija circulația sângelui către penis, acest spray îți pompează la maximum dimensiunile și grosimea pentru plăcere amplificată și orgasme mai explozive, fără vreo necesitate a pastilelor sintetice sau altor produse chimice. Pulverizându-se pe suprafața penisului, ActivMax umple abundent cavitățile cavernoase ale membrului cu sânge, datorită substanțelor atent selectate pentru potență maximă, precum ginkgo biloba, ginseng sau ghimbir. Iar rezultatul aproape imediat este o erecție puternică, cu pompare maximă și ejaculare controlată, pentru a-ți reda încrederea în masculinitatea ta și vitalitatea unei vieți sexuale împlinite.