Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cauzele orgasmelor slabe. De ce nu simți plăcerea înnebunitoare a unui climax puternic?

Cauzele orgasmelor slabe. De ce nu simți plăcerea înnebunitoare a unui climax puternic?


Publicat în: 2022-11-09
Fiecare bărbat merită să se bucure de ejaculare controlată și virilitate. Dar ce îți rămâne de făcut atunci când orgasmele slabe îți stau în calea satisfacției sexuale?

Atunci când nu te bucuri de ejaculare controlată și de orgasme puternice, apar tot felul de întrebări. De ce nu se simte sexul la fel de bine ca înainte? De ce nu ai parte de orgasme care să-ți zguduie realitatea și să te înnebunească de plăcere la atingerile partenerei? De ce nu simți intensitatea unui climax puternic? Iată mai jos ce cauze se pot afla în spatele orgasmelor slabe ale unui bărbat, dar și ce poți face pentru a redobândi satisfacția sexuală și o ejaculare controlată, cu plăcere amplificată.

Griji, anxietate și alți factori psiho-emoționali

Oricât de plăcută ar fi penetrarea, uneori chiar și cu o erecție pompată la maximum care asigură plăcere electrizantă ambilor parteneri, efectul factorilor psiho-emoționali rămâne valabil. Dacă suferi de depresie, anxietate, sau ai vreun disconfort care te deranjează sau te îngrijorează, acestea vor interveni chiar în punctul culminant. Teama, jena, suferința sau alte sentimente de auto-sabotare vor deveni o piedică în fața plăcerii explozive chiar înaintea – sau în timpul – orgasmului. Copleșindu-te chiar în cea mai vulnerabilă ipostază, acești factori îți pot ruina ejacularea și pot avea ca rezultat orgasme slabe, lipsite de satisfacție.

Lipsa forței la nivelul mușchilor pelvieni

Fie că este vârsta sau alți factori fizici precum lipsa activității fizice, obezitatea sau alte probleme de sănătate, există lucruri din viața unui bărbat care își lasă amprenta asupra mușchilor pelvieni. Aceștia sunt cei care practic propulsează lichidul seminal în afara corpului, în timpul unui orgasm. Atunci când acești mușchi își pierd condiția și își slăbesc forța, va scădea și puterea ejaculării tale. Ceea ce se traduce imediat în orgasme slabe și ejaculare lipsită de control sau de prea multă plăcere.

Dezechilibre hormonale

Nu mai este un secret faptul că echilibrul hormonal al unui bărbat joacă un rol esențial în viața sexuală, în privința virilității, a potenței și a erecțiilor ferme. Iar acest lucru se aplică și în cazul climaxului. Atunci când nivelul testosteronului și al altor hormoni masculini scad, sau atunci când apar dezechilibre la nivelul hormonilor și al neurotransmițătorilor din organism, aceste lucruri devin imediat cauze ale unor orgasme slabe.

Lipsa controlului asupra ejaculării

Nu în ultimul rând, faptul că nu ai niciodată control asupra ejaculării, și că te confrunți constant cu ejaculare prematură, te împiedică de la a te bucura de plăcere așa cum îți dorești. Nu ai niciodată suficient timp să construiești tensiunea sexuală și să te bucuri de creșterea treptată a nivelului de plăcere senzuală, pentru că te confrunți cu ejaculare precoce mult prea aproape de începutul partidei de sex. Astfel încât o ejaculare lipsită de control devine deseori un motiv important din spatele orgasmelor slabe, lipsite de intensitatea plăcerii înnebunitoare.

EjaControl pentru ejaculare controlată, plăcere și orgasme puternice

Chiar dacă ultimele tale orgasme au fost nesatisfăcătoare și te-au lăsat frustrat și dornic de mai mult, nu te descuraja! Ce poți face? EjaControl ar putea fi răspunsul pe care îl cauți! Această capsulă echilibrează nivelul neurotransmițătorilor responsabili cu procesul de ejaculare, reglând dezechilibrele hormonale din acest punct de vedere pentru a-ți asigura un control mai bun al orgasmului. Mai mult decât atât, palmierul pitic, pasiflora, griffonia, lăptișorul de matcă și celelalte extracte esențiale din compoziția EjaControl funcționează cu o eficiență superioară în organismul unui bărbat. Acționează la nivelul serotoninei din creier pentru a stimula pofta de sex cu plăcere intensă și ejaculare controlată, totodată întârziind momentul climaxului și oferindu-ți control complet. Ca să te simți din nou bărbatul adevărat, încrezător în plăcerea și potența care te conduc la orgasme înnebunitoare. Pentru satisfacție la superlativ cu ejaculare controlată, dar și odihnă cu refacere optimă după fiecare partidă de sex, încearcă acum EjaControl!