Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum poți aduce înapoi o pasiune pierdută? Condimentează-ți viața sexuală

Cum poți aduce înapoi o pasiune pierdută? Condimentează-ți viața sexuală


Publicat în: 2022-11-10
Când simți că te paște primejdia de pasiune pierdută, este timpul să faci ceva! Cum reaprinzi dorința de intimitate și apetitul crescut pentru sex?

Momentele – sau chiar perioadele – de rutină și de lipsă a chefului de sex în viața unui cuplu sunt etape inevitabile. Asta nu înseamnă că o pasiune pierdută este mai ușor agreabilă. Din contră. Este frustrant, deprimant și te poate face să te îndoiești de propriul sex-appeal. Dacă te regăsești în această situație, reaprinde flacăra cât încă mai poți și condimentează-ți viața sexuală ca să te bucuri din nou de plăcerea atingerilor și a orgasmelor cu o erecție fermă.

Deja ai încercat totul, de la jocuri de roluri și până la reproducerea scenelor din filme pentru adulți, consumul de alimente afrodisiace și chiar meditațiile, și totuși nimic nu pare să vă reaprindă flacăra pasiunii? Ei bine, poate că momentan sunteți atât de absorbiți de rutină, încât dorința voastră nu mai percepe nicio fantezie nouă de încercat. Dispare entuziasmul odată cu orice interes pentru sex. Iar atunci când nu mai sunt scântei de dorință, nu vor exploda nici artificii de plăcere. Află ce poți face pentru a reaprinde o pasiune pierdută, atunci când nimic nu pare să mai funcționeze.

1. Înapoi la bazele elementare – nu subestima sărutul

Poate că primele sfaturi pe care le-ai văzut pe internet au fost să încercați o poziție nouă. Sau un alt unghi de penetrare. Poate chiar ați făcut acest lucru, și nimic nu s-a schimbat. Asta pentru că o poziție nouă poate doar să ofere mai multă plăcere, nu și să îți crească nivelul atracției și al libidoului. Încearcă, în schimb, să te întorci la bazele elementare. Când a fost ultima dată când v-ați sărutat cu patimă, la fel ca la începutul relației?

Înainte să schimbi tehnicile sexuale, schimbă tehnica sărutului. Încearcă mai multe stiluri, acordă mai mult timp, tachinează și copleșește-o cu gura ta. Sărutul este un element foarte excitant, care vă poate reface conexiunea la un nivel intim. De aceea are potențial enorm să reaprindă pasiunea și să readucă acei “fluturi în stomac”, precedând dorința sexuală. Nu sări peste acest pas când încerci să aprinzi scântei.

2. Ai auzit de conceptul de “Faux Affairs”?

Este atunci când te prefaci că ai o aventură, dar cu partenera ta. Un joc senzual în care vă implicați amândoi, jucând rolul unor necunoscuți ce se întâlnesc pentru prima dată, sau a unor amanți care o fac pe ascuns, îmbrăcați atractiv și comportându-se mai distant, și totuși cu o constantă tensiune sexuală.

De ce ar funcționa această strategie? Probabil că ați încercat deja să readuceți jocul flirtului în relație, dar nu mai e ca la început. Ei bine, cu un scenariu de tipul celui explicat, este mai ușor să folosești jocurile seducției și flirtul la fel ca la început. Sau poate că adrenalina de a face ceva interzis, pe ascuns, vă va alimenta pasiunea. Nu veți ști, până nu încercați. Cine știe, poate că veți redescoperi ce v-a atras inițial către parteneră, iar întâlnirea se va încheia cu o partidă sălbatică.

3. Intimitatea sexuală și rutina nu sunt un mix strălucit

Probabil că este întocmai motivul pentru care vă confruntați cu pasiune pierdută. Atunci când sexul devine rutină, la aceeași oră în fiecare zi, în același loc, în aceeași poziție și în aceleași condiții, este natural ca efectul să fie pierderea interesului. Pentru că în loc de plăcerea creativă și surprinzătoare a intimității, intervine aceeași rutină ca la locul de muncă. Chiar dacă nu schimbați mereu totul și nu puteți fi mereu spontani, asigurați-vă că partidele de sex nu sunt programări precum ședințele de la birou. Ele trebuie să se aprindă în funcție de dispoziția voastră și de împrejurări. Ține separat rutina și intimitatea sexuală, în special atunci când vrei să reaprinzi o pasiune pierdută.

4. UP pentru erecție fermă

Nu în ultimul rând, pasiunea se poate pierde și atunci când dispare plăcerea. Când nu ai o erecție pompată care să-ți țină partenera pe marginea orgasmului cu fiecare penetrare până la climax, evident că atracția și dorința sexuală se vor diminua tragic. Dacă este și situația ta, atunci UP este soluția perfectă pentru tine.

Un stimulent sexual natural cu substanțe mega eficiente pentru fermitatea și menținerea îndelungată a erecției, fiecare capsulă din acest supliment va crește dorința intimă și plăcerea electrizantă atunci când faci sex. Cu plăcere amplificată și orgasme intensificate de o ejaculare întârziată, este imposibil să nu reaprinzi orice pasiune pierdută împreună cu partenera. Dacă vrei să readuci magia cu o erecție fermă și să-i provoci orgasme în lanț cu atingeri pline de control și virilitate, ingredientele active pentru potență fac din UP condimentul perfect pentru o viață sexuală ultra satisfăcătoare.