Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Există sex satisfăcător cu mărimi nesatisfăcătoare? Află ce poți face

Există sex satisfăcător cu mărimi nesatisfăcătoare? Află ce poți face


Publicat în: 2022-11-16
Există sex satisfăcător chiar și cu o mărime nesatisfăcătoare? Sau, întrebarea cea mai frecventă, există plăcere și viață sexuală activă chiar și fără o erecție XL? Răspunsul este da, cu aliații potriviți, pe care îi vei afla în următoarele minute.

Sexul nesatisfăcător are o mulțime de cauze. Lipsa plăcerii și a satisfacției sexuale poate fi definită în foarte multe moduri. De la imposibilitatea de a ajunge la orgasm, durere, disconfort psihic sau emoțional, și până la lipsa oricărei emoții și intervenția monotoniei sau a plictiselii, rezultatul poate fi pierderea completă a conexiunii dintre parteneri. Și chiar sfârșitul relației. În aceste momente, totul ajunge să se rezume la o simplă întrebare.

Se pune semnul egal între mărimi nesatisfăcătoare și sex nesatisfăcător?

Sau există soluții și mai poți face ceva pentru a vă bucura împreună de sex satisfăcător și plăcere intensă, chiar și atunci când mărimea naturală a erecției nu este cea mai generoasă?

Nu mai prelungim suspansul, răspunsul este absolut da. Da, te poți bucura de plăcere electrizantă și intensitate maximă a tensiunii sexuale, chiar și în această conjunctură, cu anumite condiții. Iar principala condiție este să ai alături de tine aliații ideali. Iată care sunt lucrurile esențiale de care ai nevoie pentru sex satisfăcător, atunci când nu ai o erecție de dimensiuni XL în mod natural:

- Strategie – pozițiile satisfăcătoare compensează o mărime nesatisfăcătoare.
- Atitudine – masculinitatea este esențială pentru sex satisfăcător.
- Aliatul nr. 1 pentru îmbunătățirea erecției – secretul dezvăluit la finalul articolului.

Strategia și detaliile tehnice nu sunt plictisitoare – nu în privința sexului!

Poate că în privința mărimii nu poți face multe pentru a schimba dimensiunea pe care natura ți-a oferit-o. Dar poți face o schimbare în senzația pe care o oferi. În funcție de poziția sexuală folosită și, desigur, de gradul de excitație și de dorință sexuală, poți folosi în avantajul tău iluzia unei erecții mai mari.

Mai exact, anumite poziții îți oferă un unghi de penetrare mai adânc, astfel încât atât partenera, cât și tu, vă puteți bucura de plăcerea unei penetrări mai profunde. La polul opus se află pozițiile care micșorează unghiul de penetrare, astfel lăsând impresia unei erecții mai mici. Folosește aceste lucruri în avantajul tău, pentru a face experiențe înnebunitoare chiar și cu o mărime mai puțin generoasă.

Totul este despre modul în care abordezi lucrurile, despre a experimenta și a găsi cea mai bună poziție pentru tine și parteneră. Iar atunci când aceste detalii “tehnice” legate de explorarea plăcerii intime sunt abordate ca tachinarea din timpul preludiului, nu devin niciodată plictisitoare, ci doar o anticipare a plăceriii explozive care urmează.

Atitudinea și încrederea în sine definesc un bărbat puternic

Ca întotdeauna, lipsa atitudinii de învingător te va transforma în... învins. Iar eșecul – mai ales în dragoste – este inevitabil atunci când permiți anxietății, grijilor și lipsei de încredere să te copleșească. Faptul că nu ai o erecție foarte mare nu ar trebui să fie un motiv grav de îngrijorare. Conform specialiștilor, între 12 și 14 cm reprezintă lungimea medie a unei erecții normale. Mai mult, femeile nu au o definiție clară a unei mărimi satisfăcătoare, iar factorii care influențează satisfacția sexuală sunt mult mai ampli decât lungimea. Grosimea, fermitatea și unghiul de penetrare sunt cel puțin la fel de importante.

Astfel încât primul pas pentru sex satisfăcător este să lași deoparte îndoiala de sine și de propria erecție. Fii încrezător, preia controlul în dormitor, iar partenera cel mai probabil că va savura plăcerea, atingerile tale și spasmele orgasmului chiar și cu o mărime care nu sparge tiparele.

UP: aliatul nr. 1 pentru îmbunătățirea erecției

Spre deosebire de soluțiile discutate anterior care te ajuta să gestionezi o mărime nesatisfăcătoare pentru a maximiza plăcerea în timpul partidei sexuale cu resursele pe care le ai deja, UP merge direct la baza problemei. Este o soluție unică ce te ajută să te bucuri mai mult de sex satisfăcător nu doar prin iluzie sau virilitate, ci și prin îmbunătățirea erecției la propriu!

Asta pentru că ingredientele active din UP sunt atent selecționate pentru eficiența dovedită în pomparea erecției la dimensiuni maxime, redarea fermității acesteia și creșterea a libidoului, virilității, potenței și a plăcerii în timpul sexului. Amplificând fiecare senzație și pompând sângele la nivelul erecției pentru o grosime mai mare, UP te ajută să faci sex satisfăcător oferindu-ți, practic, o mărime perfectă pentru satisfacția ambilor parteneri. Tocmai de aceea a devenit aliatul numărul unu al bărbaților care au decis să preia controlul erecției și să uite de dezamăgirea și frustrările mărimilor nesatisfăcătoare!