Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce rol are sexul în viața unui bărbat? Top 12 beneficii ale unei vieți sexuale active

Ce rol are sexul în viața unui bărbat? Top 12 beneficii ale unei vieți sexuale active


Publicat în: 2022-11-18
Cea mai bună dovadă că sexul aduce zeci de alte beneficii în viața unui bărbat, dincolo de plăcere și orgasm, este noua forță și vitalitate din interior după fiecare partidă intensă. Vezi pe această pagină 12 dintre cele mai importante beneficii ale unui bărbat activ sexual.

Sexul este despre plăcere și despre a te simți bine, asta în primul rând. Dar nu se rezumă doar la atât. Sex nu înseamnă doar instinct, poftă sau reproducere, ci mult mai mult. Pe lângă tensiunea sexuală, excitație și orgasme explozive, o viață sexuală activă aduce o mulțime de alte beneficii într-un larg spectru al sănătății. Începând de la beneficii fizice și până la cele psiho-emoționale, sexul calitativ și satisfacția intimă întăresc legătura dintre parteneri și deseori pun bazele pentru o relație fericită.

1. Reduce stresul și anxietatea

Atingerile și îmbrățișările sunt în general asociate cu reducerea stresului și a anxietății. Iar sexul oferă intimitatea absolută. Apropierea față de parteneră, atingerile, afecțiunea și inclusiv senzația de excitație și de plăcere contribuie la eliberarea hormonilor asociați cu starea de ”a te simți bine”. Sexul este așadar recomandat nu doar pentru o viață sănătoasă, ci și pentru dispoziție și relație fericită.

2. Crește calitatea somnului

Nu este doar un mit faptul că mulți bărbați adorm imediat după actul sexual. Eliberarea de serotonină, dilatarea vaselor de sânge și relaxarea de imediat după orgasm inițiază și conduc la un somn odihnitor.

3. Îmbunătățește conexiunea cu partenera pentru o relație fericită

Studii și cercetări numeroase au ajuns la concluzia că partenerii care au o viață sexuală activă se bucură de o relație fericită. Sexul întreține flacăra pasiunii aprinsă. Nu ai niciun motiv să nu aprinzi mereu scânteia plăcerilor senzuale.

4. Poate ameliora senzațiile de durere

Datorită plăcerii generate de atingerile din timpul sexului, organismul eliberează endorfine. Iar acestea, la rândul lor, au un potențial ridicat să amelioreze eventualele dureri fizice cu care te confrunți.

5. Scade riscul de infarct

Când nivelul de estrogen sau cel de testosteron din corp ajung la un nivel foarte scăzut, o mulțime de probleme precum infarctul sau osteoporoza pot să-ți distrugă sănătatea. Iar sexul ajută la menținerea unui echilibru al nivelului celor doi hormoni, astfel ajutând la prevenția infarctului. Mai mult decât atât, studiile arată că bărbații care fac sex de cel puțin două ori pe săptămână își pot scădea riscul de infarct cu până la 50% față de bărbații inactivi sexual.

6. Vine la pachet cu beneficiile unei forme de mișcare

Activând anumite procese în corp în mod similar alergării de dimineață, sexul arde calorii și este considerat activitate fizică de intensitate scăzută, sau chiar medie, dacă lucrurile se încing mai tare!

7. O stare de dispoziție mai bună

Tot pe seama eliberării de endorfine se pune și acest beneficiu. Întotdeauna sexul de calitate și orgasmul cutremurător vor avea ca rezultat îmbunătățirea stării de dispoziție.

8. Întărește sistemul imunitar

După cum o arată și numeroase cercetări, bărbații activi sexual au o imunitate mai puternică, un nivel ridicat al anticorpilor și, implicit, o protecție optimă împotriva virusurilor și a germenilor.

9. Crește nivelul de încredere în sine

S-a demonstrat în studii despre stima de sine că nivelul încrederii în sine și al virilității crește semnificativ la bărbații care fac sex în mod regulat.

10. Poate reduce riscul cancerului de prostată

Jurnalul Asociației Medicale Americane a publicat un studiu ce demonstrează că bărbații care ejaculează în mod frecvent prezintă un risc mai scăzut de a dezvolta cancer de prostată. Sex frecvent înseamnă, în acest context, mai mult de 21 de partide de sex într-o lună.

11. Îmbunătățește circulația sangvină

Prin scăderea presiunii sangvine, sexul contribuie la o circulație mai bună a sângelui în corp. Acest beneficiu pare să fie mai accentuat în cazul sexului decât în cel al masturbării.

12. Scade riscul de disfuncție erectilă

Nu în ultimul rând, specialiștii afirmă că bărbații care fac sex cel puțin o dată pe săptămână au șanse mai mici să dezvolte disfuncții erectile. Rezultatul unei vieți sexuale active devine, astfel, potență mărită și o abilitate mai bună de a obține și menține o erecție puternică.

Sex Power pentru partide de sex incendiar

Lista de beneficii ale sexului în viața unui bărbat poate continua cu o mulțime de alte avantaje, pentru că sexul de calitate are un impact pozitiv în viața unui om. Desigur, însă, aceste beneficii secundare rămân, totuși, pe locul doi. Scopul principal rămâne, în continuare, plăcerea ambilor parteneri și o relație fericită. Tocmai de aceea, îți dorești ce e mai bun din fiecare partidă sexuală.

Pentru a veni în sprijinul bărbaților de a atinge acest scop în orice moment al vieții, a fost conceput Sex Power. Este un supliment natural, a cărui compoziție se rezumă la extracte din cele mai bune plante pentru potență și o erecție pompată la maximum. Refacerea rapidă după ejaculare, un orgasm perfect controlat și o plăcere intensificată îți asigură nopți de neuitat în intimitatea cu partenera, în fiecare capsulă! Încearcă și tu Sex Power ca să te bucuri de potență mărită pentru sex de calitate ce vine la pachet cu toate beneficiile unei vieți sexuale active!