Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 3 obiceiuri sănătoase care îți întăresc imunitatea pentru iarnă

3 obiceiuri sănătoase care îți întăresc imunitatea pentru iarnă


Publicat în: 2022-11-22
Se apropie sezonul rece, și odată cu acesta, riscul ridicat să fii din nou doborât de gripă – nu și atunci când ești protejat de un sistem imunitar puternic pentru iarnă.

Odată cu sfârșitul lunii noiembrie, înaintăm cu pași rapizi către frigul iernii. Iar virusurile și gripele sezoniere îți bat la ușă, ca în fiecare an. De aici și preocuparea pentru sănătate, care face din întărirea imunității o adevărată prioritate înainte de sosirea iernii. Ai nevoie de un organism puternic, sănătos și în forță, pregătit să lupte și să te protejeze pentru a-ți desfășura în continuare viața în mod normal.

Ei bine, la fel ca atunci când îți stabilești obiective precum creșterea în masă musculară sau scăderea procentului de grăsime din corp, nici în cazul întăririi imunității nu există capsula magică. Totul constă în pași mici și sustenabili, pe care să-i implementezi zilnic în stilul de viață. În consecință, rețeta pentru un sistem imunitar puternic pentru iarnă stă întocmai în a înțelege cum funcționează acesta, ce factori îl slăbesc, și micile detalii pe care le poți include în rutina ta zilnică.

De ce îți slăbește iarna sistemul imunitar?

Este normal ca sistemul imunitar să fie slăbit în timpul iernii. Temperaturile scăzute conduc la constricția vaselor de sânge, iar când acest lucru se întâmplă, tractul respirator beneficiază de mai puține celule albe în sânge. Astfel, scade forța de a lupta cu infecții respiratorii și bacterii, iar riscul de îmbolnăvire crește.

De aceea o prioritate înainte de scăderea drastică a temperaturilor este să-ți pregătești un sistem imunitar puternic pentru iarnă, care să reziste în fața provocărilor. Mai jos ți-am pregătit 3 obiceiuri sănătoase pe care să le implementezi pentru întărirea imunității în acest sezon, dincolo de tradiționalul consum de ceaiuri calde, un stil de viață activ sau reguli de igienă de bază precum spălatul pe mâini.

1. Detensionare și relaxare

Fie că apelezi la tehnici de respirație și de detensionare, de yoga, jogging sau orice alt sport, cheia este să scapi de stres. Odihna este esențială pentru regenerarea rapidă a corpului și pentru un sistem imunitar puternic, iar extenuarea și stresul cronic sunt inamicii numărul unu.

Indiferent de provocările cu care te confrunți la locul de muncă sau pe plan personal, ai nevoie de activități care te ajută să scapi de stres și să te reconectezi cu tine pentru a putea beneficia de o imunitate puternică, gata să te protejeze pe tot parcursul iernii.

Orice tip de meditație sau activitate fizică te poate ajuta la detensionare și relaxare, chiar și activitatea sexuală! Eliberarea de endorfine și serotonină te vor aduce imediat într-o stare de relaxare și bună dispoziție.

2. O dietă echilibrată și bogată în vitamine

Ca în orice alt aspect legat de sănătatea ta fizică și mentală, alimentația și hidratarea sunt un alt factor cheie. O dietă cât mai echilibrată și bogată în vitamine te ajută să-ți formezi un sistem imunitar puternic pentru iarnă, înarmat cu toate resursele necesare să lupte eroic pentru a te apăra.

3. Folosește CancerEx pentru stimularea sistemului imunitar

CancerEx AHCC este un supliment alimentar cu ingrediente active într-o formulă unică și eficientă pentru întărirea imunității, prevenția îmbolnăvirii și îmbunătățirea calității vieții. Cu proprietăți antioxidante și revitalizante, CancerEx este suplimentul perfect pentru un sistem imunitar puternic pentru iarnă, deoarece îmbunătățește activitatea la nivelul celulelor albe din sânge care se împuținează în sezonul rece, astfel crescând rezistența împotriva infecțiilor. Mai mult decât atât, datorită unei compoziții de excepție, CancerEx este soluția optimă pentru creșterea imunității la persoanele care se luptă cu cancerul, reducând semnificativ efectele secundare ale tratamentelor și crescând eficacitatea acestora.