Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce nu știai despre passiflora? Floarea pasiunii îți redă controlul contra ejaculare prematură

Ce nu știai despre passiflora? Floarea pasiunii îți redă controlul contra ejaculare prematură


Publicat în: 2022-11-24
Efectele calmante ale remediilor cu extract din passiflora se extind dincolo de scăderea anxietății și tratarea insomniei. Spectrul amplu de beneficii te ajută inclusiv la controlul ejaculării.

Medicina asiatică este cunoscută în toată lumea încă din cele mai vechi timpuri, în primul rând pentru remediile naturale pentru întregul organism, dar în special pentru disfuncții sexuale. Controlul ejaculării este unul dintre aspectele cel mai atent tratate de către ingredientele din medicina naturistă chinezească, având în vedere că bărbații s-au confruntat cu ejaculare prematură încă din timpuri antice. Passiflora este unul dintre ingredientele cheie, care stau la baza celor mai eficiente tratamente în acest sens. Astăzi, efectele sale benefice sunt susținute nu doar de practicile de demult sau de înțelepciunea vracilor, ci de multiple studii medicale și cercetări academice realizate în ultimul deceniu.

Când știința se intersectează cu secretele antice ale potenței, ejacularea prematură nu are nicio șansă împotriva formulei unice pentru controlul ejaculării. Descoperă cum te ajută extractul de passiflora să te bucuri de partide de sex îndelungate, cu ejaculare controlată și orgasme mai puternice ca oricând.

Passiflora susține relaxarea și creșterea calității somnului

Floarea pasiunii ajută la reducerea simptomelor de ejaculare prematură. O primă modalitate prin care acest lucru este posibil se datorează proprietăților sale liniștitoare. Extractul de passiflora are efect calmant. Având în vedere că anxietatea se află printre principalele motive ale ejaculării premature, calmarea și relaxarea la nivelul întregului corp pot susține prevenția orgasmului și ejaculării precoce. Mai mult, relaxând întregul corp, passiflora crește calitatea somnului și îți asigură nopți odihnitoare. Acest lucru accentuează atât reducerea anxietății și a stresului, cât și refacerea rezervelor de energie pentru performanțe sexuale îmbunătățite.

Extractul din floarea pasiunii îmbunătățește fluxul sangvin

Îmbunătățind circulația sangvină inclusiv în privința vaselor de sânge de la nivelul erecției, passiflora ajută la o pompare mai bună pentru o erecție mai puternică, dar și la întărirea reflexului ejaculator. Evident, acest lucru se traduce în amplificarea senzațiilor și a sensibilității, totodată însă cu un control mai bun al plăcerii și al ejaculării.

Reglarea secreției de hormoni și echilibrarea acestora

La fel ca stresul, și dezechilibrele hormonale – în special cele de serotonină și dopamină – reprezintă un factor cheie în cazurile de ejaculare prematură. Contribuind la reglarea producției de hormoni în organismul masculin, dar și la stabilirea unui echilibru hormonal optim, extractul de passiflora te ajută să te bucuri de sex cu ejaculare controlată.

Adio ejaculare prematură cu extractul de passiflora din EjaControl

Alături de passiflora, medicina chinezească specializată în ejaculare prematură se bazează și pe eficiența altor plante naturale, cum ar fi semințele de griffonia sau panax ginseng. O formula optimă a tuturor acestor plante în compoziție cu lăptișor de matcă și extract din palmier pitic stă la baza EjaControl, tratamentul perfect pentru bărbații care vor să simtă plăcerea siguranței și a virilității pe care le oferă controlul ejaculării. Capsula EjaControl acționează la nivelul neurotransmițătorilor prin echilibrarea acestora, având o concentrație semnificativă de extract de passiflora și alte ingrediente optime în tratarea ejaculării premature. Ca să te bucuri de partide prelungite de sex calitativ, cu efecte care se mențin până la câteva zile. Uită de surprizele neplăcute și de frustrarea că îți pierzi controlul în dormitor. Cu EjaControl, plăcerea e în mâinile tale.