Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Poftă de sex scăzută: de ce îți pierzi libidoul și cum îți refaci apetitul sexual

Poftă de sex scăzută: de ce îți pierzi libidoul și cum îți refaci apetitul sexual


Publicat în: 2022-11-25
Pierderea libidoului și o poftă de sex scăzută pare să afecteze 1 din 5 bărbați – o spun statistici din ultimii doi ani. Află de ce scade atracția sexuală și cum reaprinzi dorința de plăcere și momente pasionale.

Există o mulțime de motive ce pot conduce la o poftă de sex scăzută. De fapt, bărbații s-au confruntat cu situații în care își pierdeau libidoul încă din cele mai vechi timpuri – de aici și tratamentele antice cu afrodisiace naturale. Însă pe cât este de comună, pe atât este de neplăcută pierderea interesului sexual. Iar asta pentru că te împiedică să savurezi satisfacția perfectă a partidelor aprinse de sex.

Iată, deci, ce să faci atunci când îți scade pofta de sex și îți lipsește intimitatea cu partenera, dar și plăcerea eliberatoare a orgasmelor intense. Ce spun specialiștii despre acest fenomen și care sunt cele mai bune metode pentru creșterea apetitului sexual – toate aceste întrebări își vor găsi răspunsul în doar câteva minute.

Diferența dintre fluctuații normale ale apetitului sexual și poftă de sex scăzută

Este normal ca libidoul să fluctueze în mod natural de-a lungul vieții unui bărbat. Doar pentru că nu ai chef de sex într-o seară în care grijile și stresul cotidian te copleșesc, nu înseamnă că ai o poftă de sex scăzută în general. De aceea poate fi o provocare să identifici corect când te confrunți cu un apetit scăzut natural, și când ai cu adevărat o problemă.

Ei bine, spre deosebire de alte aspecte ale vieții unde poți încadra o anumită valoare în parametrii optimi, nu poți face același lucru cu pofta de sex. Fiecare bărbat are un libido diferit. Astfel încât cel mai bun mod de a defini experiența ta sexuală recentă drept un libido scăzut este să îl compari cu ceea ce consideri, în general, libidoul tău normal. Nu există o anumită perioadă clar definită de lipsă a poftei sexuale care să definească un apetit scăzut. Ci doar observațiile tale, pe care să-ți bazezi concluzia.

Cu alte cuvinte, când crezi că îți scade pofta de sex, compară-ți apetitul cu cel de până acum. Pur și simplu niciodată nu ai avut o poftă crescută de sex? Atunci nu este cazul să te îngrijorezi. Sau simți că îți scade interesul și că faci sex tot mai rar din cauză că îți lipsește dorința, deși înainte te gândeai mult mai frecvent la momente intime cu partenera? Pentru că în acest caz, într-adevăr, ai nevoie să-ți recuperezi dorințele și atracția sexuală, pentru a te bucura din nou de momentele pasionale care îți lipsesc.

Cauzele pierderii libidoului

Dacă ți-ai analizat situația conform indicațiilor de mai sus și ai ajuns la concluzia că într-adevăr te confrunți cu o poftă de sex scăzută în comparație cu nivelul libidoului tău anterior, atunci iată cele mai frecvente cauze din spatele scăderii apetitului:

- Oboseala cronică: depresia, anxietatea sau stima de sine scăzută timp îndelungat pot conduce la scăderea interesului sexual.
- Un nivel scăzut de testosteron: strâns legat de virilitatea unui bărbat, nivelul de testosteron a fost dintotdeauna un factor cu imensă influență asupra sexualității masculine, fie că este vorba despre potență, calitatea erecției, intensitatea orgasmelor sau pofta de sex. Un nivel scăzut de testosteron și alte dezechilibre hormonale pot fi cauza pentru o poftă de sex scăzută.
- Consumul de alcool: deși în cantități mici poate avea efect afrodisiac și te poate scăpa de inhibiții, alcoolul consumat în exces are ca rezultat scăderea atracției și a dorinței sexuale, precum și scăderea performanțelor în pat.
- Extreme în activitatea fizică: prea puțină activitate fizică și o condiție slabă a organismului, dar și stilul de viață sedentar și obezitatea cresc riscul scăderii poftei sexuale. Totodată, însă, și excesul de sport și efortul prea puternic vor conduce la extenuare și, implicit, la scăderea apetitului sexual.
- Alte afecțiuni fizice sau evenimente din viață precum nașterea unui copil, pierderea unei persoane dragi etc.

Sex Power ca să-ți refaci apetitul sexual pentru plăcerea de altădată

Cea mai bună modalitate de a-ți readuce libidoul la un nivel normal este să tratezi cauza și să rezolvi problema care a condus la această consecință. Însă acest lucru nu este întotdeauna posibil – iar aici intervin afrodisiacele și suplimentele naturale care te pot ajuta să-ți refaci echilibrul și apetitul sexual.

Sex Power este suplimentul natural perfect pentru a reda bărbaților plăcerea pe care o pierd odată cu scăderea poftei de sex. Refăcând echilibrul testosteronului și al energiei cu ingrediente premium pentru potență ca epimedium, tribulus terrestris sau panax ginseng, Sex Power îți asigură creșterea apetitului sexual. Cu erecții puternice, savurezi partide de sex incendiare pentru nopți și orgasme de neuitat care să-ți alimenteze în mod constant imaginația, dorința – dar și potența – pentru mai mult.